Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerettek parfümöt kapni ajándékba a barátotoktól vagy inkább jobban szerettek ti magatoknak választani? Volt már olyan hogy kaptatok és egyáltalán nem tetszett az illata?
Én személyesen nem szeretek parfümöt kapni, több okból se.
Az egyik az, hogy ha 8-10 féle sorakozik a polcomon akkor annyit úgyse használok hanem inkább a bevált márkát amit szeretek, így csak porosodik mert továbbajándékozni nem szeretem.
A másik pedig pont az, hogy kaptam párszor olyat ami nem az én világom, gyakran lehet, hogy jó illatú és tetszik is de a bőrön gyakran teljesen máshogy jön ki a hatás.
Ha valakinek parfümöt szeretnél adni akkor vagy azt a típust amit régóta használ (ha van olyan) vagy pedig ajándékutalványt. Úgy ki tudja választani, hogy melyik tetszik, neki melyik áll jól vagy ha parfümre épp nincs szüksége akkor másra is el tudja költeni.
Szívesen hordanám azt az illatot, amit a párom a legjobbnak talál. Még sosem kaptam olyat, ami nem tetszik.
Én úgy válogattam a páromnak, hogy melyik lehet a legférfiasabb illat, illetve hozzá mi illene a legjobban. Bejött :)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!