Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet békesség?

Figyelt kérdés

A párommal leginkább csak hétvégente találkozom. Olyankor minden rendben van (azt leszámítva, hogy sokszor inkább alszik, mint hogy velem foglalkozzon... ami nekem furcsa, mikor napok óta nem látjuk egymást, én szeretném, ha nem az alváson járna az esze). Hétköznap viszont folyton áll a bál, mindig elalszik, nem veszi fel a telefont, ha hívom, elfelejt hívni... Úgy volt, hogy reggel jön hozzám, 10 körülre már itt kellett volna lennie. 10kor felhívtam, mire közölte, hogy elaludt. Letettem, azóta sincs semmi... Nem hív.

Ezerszer mondtam neki, hogy ha az alvás neki előbbrevaló mint én, fejezzük be. Egyetemisták vagyunk, nem melózunk egész nap, hogy folyton aludni kelljen.

1,5 éve vagyunk együtt, mindig is gond volt abból, hogy inkább alszik. Meddig tartható még ez a helyzet?

2010. jan. 23. 11:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez csak a párodtól függ,próbáld megbeszélni vele,hogy aludni otthon is tud,vagy nem??
2010. jan. 23. 11:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Neki az alvás mindennél fontosabb. Most is hívtam, hogy mi van, közölte, hogy elaludt. És szerintem azóta is alszik... Amikor meg volt beszélve, hogy jön hozzám. Totál hülyét csinál belőlem egyfolytában. Ha én éppen ki vagyok borulva, mert megbántott valamivel az este során, ő akkor is nyugodtan alszik. Múltkor a konyhában aludtam, mert este összevesztünk, és ilyenkor képtelen vagyok hozzásimulva feküdni (nagyon pici az ágy), utánam se jött... Az igazak álmát aludta reggelig.
2010. jan. 23. 11:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Természetesen nem arról van szó, hogy baj, ha az embernek néha pihenésre lenne szüksége. De hogy minden reggel az esti balhé után azt hallgassa az ember lánya, hogy "értsd már meg, hogy nem bírtam nyitvatartani a szemem!", az kicsit túlzás... Maximum egy szex lehetséges, az is csak akkor, ha neki van kedve, aztán már nem érdekli semmi. Nem tudom, minek az ilyennek barátnő. Aludni egyedül is tud.
2010. jan. 23. 11:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem el kéne gondolkoznod azon,hogy ez a kapcsolat menni fog-e így tovább...mert sztem nem!

első válaszoló vagyok.

2010. jan. 23. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!