Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet békesség?
A párommal leginkább csak hétvégente találkozom. Olyankor minden rendben van (azt leszámítva, hogy sokszor inkább alszik, mint hogy velem foglalkozzon... ami nekem furcsa, mikor napok óta nem látjuk egymást, én szeretném, ha nem az alváson járna az esze). Hétköznap viszont folyton áll a bál, mindig elalszik, nem veszi fel a telefont, ha hívom, elfelejt hívni... Úgy volt, hogy reggel jön hozzám, 10 körülre már itt kellett volna lennie. 10kor felhívtam, mire közölte, hogy elaludt. Letettem, azóta sincs semmi... Nem hív.
Ezerszer mondtam neki, hogy ha az alvás neki előbbrevaló mint én, fejezzük be. Egyetemisták vagyunk, nem melózunk egész nap, hogy folyton aludni kelljen.
1,5 éve vagyunk együtt, mindig is gond volt abból, hogy inkább alszik. Meddig tartható még ez a helyzet?
Szerintem el kéne gondolkoznod azon,hogy ez a kapcsolat menni fog-e így tovább...mert sztem nem!
első válaszoló vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!