Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 4 év után is külön kasszán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Playka kérdése:

4 év után is külön kasszán vagyunk. Normális ez?

Figyelt kérdés
4 éve lakunk egyutt és még mindig ott tartunk hogy o háza,ő autója,ő pénze.Van kis boltja és ma is azt kérdezte hogy együtt nyitottuk e mink ezt a boltot hogy én bele akarok szólni, pedig én többet napot dolgozok itt mind ö.

2014. okt. 9. 14:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Kérjek fizetés emelést ? Nem kapok egy forintot sem a munkàmért töle. Azt tartja hogy az megy a rezsibe.

A hibàkert meg bocsi, telröl irok.

2014. okt. 9. 15:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Akkor ne is haragudj, de jó nagy marha vagy ha ingyen dolgozol neki. Akkor kb van egy rabszolga ágyasa, aki nem elég, hogy főz-mos-takarít rá, de még a boltjában ingyen is melózik. Van más munkahelyed is és utána ugrasz be oda, vagy főállás helyett dolgozol ott ingyen? Mert amúgy hogy lennétek külön kasszán ha neked semmilyen bevételed nincs? A külön kassza az, hogy van az én fizetésem, meg a te fizetésed, ennyi a lakbér-rezsi, akkor fele-fele és a kaját mindenki veszi magának, vagy bevásárlás után add ide az árának a felét. Ez a külön kassza. Az ő háza, az ő autója és az ő pénze, az simán magántulajdon és önzőség.

Abban igaza van, hogy miért szólsz bele, ha azon kívül, hogy dolgozgatsz ott semmi közöd hozzá? Ha mondjuk könyvelsz és azzal kapcsolatban szólsz bele vagy pl hogy lenne érdemesebb rendezni a polcot, akkor ő a bugyuta, hogy nem hallgat meg. Más esetben tényleg nincs közöd hozzá.

2014. okt. 9. 15:45
 13/13 A kérdező kommentje:
Ugy értem hogy külön kassza, hogy ha valami kell nekem pl.nadràg trikó vagy ha pl.anyumnak vagy tesómnak van a szülinapja akkor a sajàt pénzemböl kell meg vennem,meg a telefont is a sajàtomból fizetem. Egyébként segélyt kapok csak..àt szàmolva forintra 15000. Az o tiszta haszna meg kb 40 szorosa az en penzemnek.
2014. okt. 9. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!