Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál ha a párod azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha a párod azzal állna elő hogy "jövőhónaptól külön kasszán leszünk"?

Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 21:48
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
örülnék.
2009. szept. 30. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
6%

Szerintem ez nagyon gáz!

(más nem lehet ehhez irni bocsi)

2009. szept. 30. 21:53
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom, mivel Több mint 20 év házasság és gyerekek után is külön kasszán vagyunk. Nekünk így jó.
2009. szept. 30. 22:03
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Engem abszolúte nem zavarna,eddig is így volt nálunk.Végül is megállok a lábamon.Abban azért persze megegyezünk,ki mit fizet,így soha nincs veszekedés a pénzen.Szóval,tiszteljük egymást,és nem fognak közénk állni az anyagiak,de ezt a megoldást tartottuk a leghelyesebbnek.
 5/9 igabcsy ***** válasza:
91%

Nekünk most is van külön bankszámlánk. Mikor megismerkedtünk eleve volt mind a kettőnknek. Miért szüntette volna meg bármelyikőnk is???

Természetesen a nagy kiadásokat megbeszéljük. Ha én vásárolok én fizetek, ha ő megy a boltba ő fizet. Ha csekket kell feladni, akkor amelykőnknek több van. Egyik számlát az enyémről utaljuk, a másikat az ővéről..... nincs ebben semmi rossz.

És ha valamit venni szeretnénk magunknak, akkor egyikőnknek sem kell kérni a másiktől. Így tulajdonképpen közösen döntünk akiadásokról, de egyben mind a kettőnknek megvan a maga szuverenitása is.

Nekünk ez így tökéletes.

6/9 A kérdező kommentje:
hát igen, de biztos furcsa lesz az elején.
2009. szept. 30. 22:05
 7/9 anonim válasza:

nem tudom, hogy te és a párod milyen rég és milyen komoly viszonyban vagytok, de... az előttem szólók, ahogy kivettem a sorokból már eleve igy tolják az élet szekerét, ti pedig eddig nem. egy ilyen váltás nem jelent semmi jot. kb olyan mintha azt mondta volna, hogy "jövő hónaptól külön hálószoba". remélem érted mit szerettem volna kihozni ebből!

Azért sok szerencsét! :)

2009. szept. 30. 23:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk jó lett volna, ha a párod nem kinyilatkoztatja a dolgokat, hanem megbeszélitek közösen, mit miért, kinek hogy jó. Szerintem az a jó, ha a számlákat stb. együtt fizetjük, illetve az alapvető dolgokat együtt vásároljuk be, de mindkettőnknek van valamennyi külön pénze is, ne kelljen már minden apróságért "engedélyt" kérni a másiktól. Olyat meg egy nő (és férfi) se tűrjön, hogy neki ne legyen külön bankszámlája, ebből baj is lehet.
2009. okt. 1. 01:34
 9/9 anonim ***** válasza:
A mi kapcsolatunkat elrontotta ez a dolog, mert addig voltunk külön kasszán, amíg a férjem keresett többet(ő ötlete volt), majd, amikor már én kerestem többet, kijelentette, hogy közös kasszán vagyunk. Ezért, ha most azt mondaná, legyünk külön kasszán, akkor végre olyat mondana, aminek örülnék.:-)))27L
2009. okt. 2. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!