Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha a párod azzal állna elő hogy "jövőhónaptól külön kasszán leszünk"?
Szerintem ez nagyon gáz!
(más nem lehet ehhez irni bocsi)
Nekünk most is van külön bankszámlánk. Mikor megismerkedtünk eleve volt mind a kettőnknek. Miért szüntette volna meg bármelyikőnk is???
Természetesen a nagy kiadásokat megbeszéljük. Ha én vásárolok én fizetek, ha ő megy a boltba ő fizet. Ha csekket kell feladni, akkor amelykőnknek több van. Egyik számlát az enyémről utaljuk, a másikat az ővéről..... nincs ebben semmi rossz.
És ha valamit venni szeretnénk magunknak, akkor egyikőnknek sem kell kérni a másiktől. Így tulajdonképpen közösen döntünk akiadásokról, de egyben mind a kettőnknek megvan a maga szuverenitása is.
Nekünk ez így tökéletes.
nem tudom, hogy te és a párod milyen rég és milyen komoly viszonyban vagytok, de... az előttem szólók, ahogy kivettem a sorokból már eleve igy tolják az élet szekerét, ti pedig eddig nem. egy ilyen váltás nem jelent semmi jot. kb olyan mintha azt mondta volna, hogy "jövő hónaptól külön hálószoba". remélem érted mit szerettem volna kihozni ebből!
Azért sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!