Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál ha kiderülne h a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha kiderülne h a pasid füvezik?

Figyelt kérdés
heti többször a barátaival...
2011. okt. 26. 15:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
65%
kérnék tőle egy slukkot!
2011. okt. 26. 15:47
 2/22 anonim ***** válasza:
35%
Én meg fáznék.
2011. okt. 26. 15:47
 3/22 anonim ***** válasza:
Elhagynám, mert nem mondta el, csak kiderült és ez nem olyan kis dolog, hogy elfelejtse elmondani.Ha kiderül, hogy füvezik akkor mit titkol még, vagy ha szégyenli mért csinálja!
2011. okt. 26. 15:49
 4/22 anonim ***** válasza:
35%

első :DDD muhahhaa. én is kérnék tőle egy slukkot, sőt, megkérném, hogy csináljon, mégegyet :D

19L

ez amúgy miért problem? am szerintem azért nem mondta el, mert pont attól félt, hogyha kiderül, akkor le fogod cseszni. :DDD

hagyd hogy élje az életét, rosszat nem tesz senkinek :D

2011. okt. 26. 15:51
 5/22 A kérdező kommentje:
szerintem mégse túl jó dolog 16 évesen rendszeresen füvezni
2011. okt. 26. 15:54
 6/22 anonim ***** válasza:
Biztos kiborulnék, de ezért nem szakítanék vele. Hosszú távon ez is káros az egészségre, főleg hogy ha már nem fogja elérni vele a kívánt hatást, akkor mindig egyre erősebbhez fog nyúlni. Maradj mellette és ha hülyeséget csinálna szólj a szüleinek! Gondolom a te érdeked is, hogy akit szeretsz ne csússzon le...
2011. okt. 26. 15:55
 7/22 anonim ***** válasza:
73%

Rosszat nem tesz senkinek??? 19 éves lány létedre jó sok eszed van!

Én biztos elbeszélgetnék vele. Nem lennék egy olyan emberrel aki füvezik!!!Válaszút elé állítanám.Vagy a fű és a haverok,vagy én. Ha szeret leteszi,ha nem meg nincs értelme együtt lennünk.

A heti több alkalom elég sok. Mert ok,havonta egyszer maximum,de heti több?!:S

22/L

2011. okt. 26. 15:55
 8/22 anonim ***** válasza:
46%
Hát, ha nincs hatással a viselkedésére, akkor szerintem belefér. Elvégre csak fűről van szó, nem herkáról. Viszont ha elkezd mást is tolni rendszeresen, akkor hagyd ott.
2011. okt. 26. 15:57
 9/22 A kérdező kommentje:
minden hétvégén.. de néha hétköznap is.. és igen a múltkor beszélték h már kevés és hogy valami erősebben kéne nézni:s
2011. okt. 26. 15:58
 10/22 anonim ***** válasza:
41%
Ez a baj az emberekbe, mindenki csak azt tanácsolja, hogy hagyja el, ha keményebb dolgokhoz nyúl, pedig pont akkor kell igazán mellette lenni és lépni a kellő pillanatban! Ennyit az emberiségről...
2011. okt. 26. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!