Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál ha kiderülne h a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha kiderülne h a pasid füvezik?

Figyelt kérdés
heti többször a barátaival...
2011. okt. 26. 15:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Már régen rossz! Akkor újabb "cuccokat" fognak kipróbálni,amire nagyon nagyon könnyen rá is fognak szokni!

Mondd el a szüleinek hogy beszéljenek a fejével.

2011. okt. 26. 16:00
 12/22 anonim ***** válasza:
misung..
2011. okt. 26. 16:12
 13/22 anonim ***** válasza:
64%
maradjon mellette segítsen neki, haha, hogy segítsen neki, ha a haverok fontosabbak, csak szenvedni fog mellette!
2011. okt. 26. 16:26
 14/22 anonim ***** válasza:
Válaszút, vagy te vagy a fű. Ha szeret, téged választ, és te segítesz neki leszokni róla (mert a közhiedelemmel ellentétben nagyon is addiktív). Ha a füvet, akkor lépj le, mielőtt nem késő, neked nem kell szenvedned az ő hülyesége miatt. Én ezt tenném.
2011. okt. 26. 16:32
 15/22 anonim ***** válasza:
enyémről pár hónapja kiderült, addig naponta találkoztunk, azóta heti 1, aztán már annyi se, szal vége lett, 4 év után. azt szóltam hozzá h ne menőzzön az új munkatársaival, mert le fog süllyedni hozzájuk, azt mondta nem ilyen komoly, hát de, mégis naponta csinálták. mondtam h lmegtiltani nem fogom, mert felnőtt ember, neki kell választani a fű, közözttük és közülem, na most ott tart h a füves barátai megvannak, kicsit kevesebbet szív, én nem vok meg és a régi barátai se. am belátta h 100% miatta mentünk tönkre, ennyi. 20L22F
2011. okt. 26. 16:47
 16/22 LadyLee ***** válasza:
13%

Neked kell eldöntened, hogy mi a toleranciaküszöböd.

Nálam ez még beleférne, bár esetleg néha megemlíteném, hogy kicsit aggódok érte, és nem kellene olyan gyakran.

Egyébként idővel jó eséllyel kinövi.

2011. okt. 26. 17:06
 17/22 anonim ***** válasza:

Kedves: A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:26 !!!

Már lassan 5éve drogprevencióval foglalkozok és igenis, kell az, hogy mellette álljon...nem normális, hogy 16évesen hetente többször füvezik, ez azt jelenti, hogy nem csak "party"-n használja, hanem a hétköznapokban is. Valószínűleg, már függő és egyre többet akar majd, most heti több, aztán hamarosan napi több szál lesz és a végén már nem lesz pénze, hogy újabb adagokhoz jusson és a saját családját is megfogja lopni. Szóval, ha szereted és aggódsz érte, kötelességed szólni a szüleinek. Sok sikert a helyes döntéshez!

2011. okt. 26. 17:47
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem hagynám el ezért, de megmondanám neki,hogy nem kellene ilyen gyakran.
2011. okt. 26. 18:34
 19/22 anonim ***** válasza:
35%
szokott!engem nem zavar,én nem élek vele,ritkán kérek 1-2 slukott! :)
2011. okt. 26. 19:17
 20/22 anonim ***** válasza:
36%

Elolvastam a válaszokat. És hogy is mondjam? miért olyanok osztják mindig az észt arról, amit sosem tapasztaltak meg? ezt nem fogom megérteni, azt hiszem.

Mivel semmi alapja nincs azoknak , amiket írtok, először is : nem elhagyni kell az ilyen embert, hanem segíteni. lehet, hogy nem vagy neki olyan kielégítő, hogy máshoz kell nyúlnia. választás elé állítani? havarok fű, vagy te?? hát ez a legnagyobb hülyeség. már csak dacból sem fog téged választani. :))))

amúgy nem feltétlen nyúl erősebb szerekhez. én a herkán kívül nagyjából mindent kipróbáltam, egyikre sem szoktam rá, de hogy egy idősebb embert idézzek: nem itélkezem arról, amit nem ismerek- és ez vonatkozik a drogokra is. Ő kb 60 éves, egy rajztanár, tehát nem egy senki , és megmondta, hogy régen füvezett, sőt, elég sok minden mást is kipróbált.

ennyi. 19l

2011. okt. 26. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!