Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha kiderülne h a pasid füvezik?
Már régen rossz! Akkor újabb "cuccokat" fognak kipróbálni,amire nagyon nagyon könnyen rá is fognak szokni!
Mondd el a szüleinek hogy beszéljenek a fejével.
Neked kell eldöntened, hogy mi a toleranciaküszöböd.
Nálam ez még beleférne, bár esetleg néha megemlíteném, hogy kicsit aggódok érte, és nem kellene olyan gyakran.
Egyébként idővel jó eséllyel kinövi.
Kedves: A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:26 !!!
Már lassan 5éve drogprevencióval foglalkozok és igenis, kell az, hogy mellette álljon...nem normális, hogy 16évesen hetente többször füvezik, ez azt jelenti, hogy nem csak "party"-n használja, hanem a hétköznapokban is. Valószínűleg, már függő és egyre többet akar majd, most heti több, aztán hamarosan napi több szál lesz és a végén már nem lesz pénze, hogy újabb adagokhoz jusson és a saját családját is megfogja lopni. Szóval, ha szereted és aggódsz érte, kötelességed szólni a szüleinek. Sok sikert a helyes döntéshez!
Elolvastam a válaszokat. És hogy is mondjam? miért olyanok osztják mindig az észt arról, amit sosem tapasztaltak meg? ezt nem fogom megérteni, azt hiszem.
Mivel semmi alapja nincs azoknak , amiket írtok, először is : nem elhagyni kell az ilyen embert, hanem segíteni. lehet, hogy nem vagy neki olyan kielégítő, hogy máshoz kell nyúlnia. választás elé állítani? havarok fű, vagy te?? hát ez a legnagyobb hülyeség. már csak dacból sem fog téged választani. :))))
amúgy nem feltétlen nyúl erősebb szerekhez. én a herkán kívül nagyjából mindent kipróbáltam, egyikre sem szoktam rá, de hogy egy idősebb embert idézzek: nem itélkezem arról, amit nem ismerek- és ez vonatkozik a drogokra is. Ő kb 60 éves, egy rajztanár, tehát nem egy senki , és megmondta, hogy régen füvezett, sőt, elég sok minden mást is kipróbált.
ennyi. 19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!