Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 4 év után is külön kasszán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Playka kérdése:

4 év után is külön kasszán vagyunk. Normális ez?

Figyelt kérdés
4 éve lakunk egyutt és még mindig ott tartunk hogy o háza,ő autója,ő pénze.Van kis boltja és ma is azt kérdezte hogy együtt nyitottuk e mink ezt a boltot hogy én bele akarok szólni, pedig én többet napot dolgozok itt mind ö.

2014. okt. 9. 14:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
hát. babám, te nagyon buta lehetsz. a helyesírásod pocsék, megértem,hogy senki nem akar veled közösködni.
2014. okt. 9. 14:07
 2/13 DanteSparda ***** válasza:
70%
ha ő hozta össze ezeket ő dolgozott meg értük akkor én megtudom érteni őt a boltban meg dolgozol az nem ugyan az mint hogy megnyitottad
2014. okt. 9. 14:07
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem normális.
2014. okt. 9. 14:10
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha az ő boltja akkor mi a faxé dolgozol neki? Ennyi ésszel meg egy vödör mésszel...
2014. okt. 9. 14:12
 5/13 anonim ***** válasza:
43%
úgy látszik értelmes és előrelátó :D
2014. okt. 9. 14:15
 6/13 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősömnek pont ezért ment szét a házassága. Ha a sajátja, ő vette/építette/szerezte nem köteles osztozkodni a hozzájuk tartozó kasszán, ha úgy gondolja. Ha ilyen területen közös kasszán lennétek csak még több feszültséget generálna hidd el.
2014. okt. 9. 14:20
 7/13 A kérdező kommentje:
Most ti itt le hülyéztek engem?? Akkor legyen màr itt valaki olyan kedves aki le irja nekem helyesíràsi hiba nelkül a szövegem!!! Ti túl okos népség!!
2014. okt. 9. 14:21
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem normális! Szerintem a párod nem tart egyenrangú félnek. Tuti nem alapítanék vele családot...
2014. okt. 9. 14:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem szeret, hiszen a szerelem nem onzo! Mutasd meg neki, hogy onnaloan is tudsz lenni:) Ne epits vele kozos jovot, van valamivproblemaja, ok nelkul nem neheztelne, vagy csak szimplan fosveny es onzo. Beszeld meg vele, menj mashova dolgozni, vagy kerj fizetes emelest ha tobbet dolgozol mint o. Legy kedvessebb de ne hagyd, hogy alazson azzal, hogy kisemmiz. Az egy masik dolog, hogy az ove .de ne felejtse el hogy te is az ove vagy es vele elsz. Az en parom is ilyesmi tipus.De en nem hagyom magam, hiszen enis teszek penzt az asztalra.
2014. okt. 9. 14:52
 10/13 anonim ***** válasza:
74%

Írásjelek után tegyél szóközt: "ő háza, ő autója, ő pénze. Van"

"én többet napot dolgozok" -- ettől kiráz a hideg. Vagy többet dolgozol vagy több napot dolgozol, de semmiképpen sem többet napot.

"ö", "o" -- ezeket mind írod "ő" helyett, pedig van, ahol sikerült jól írnod.

Feltételezem, hogy sok esetben tudod, hogyan kéne helyesen írni, de egyszerűen igénytelen vagy rá, hogy úgy írd.

A helyedben szakítanék, keresnék másik munkát és elköltöznék. Van igazsága a pasinak, de mégis elég méltatlan a helyzeted. Ha dolgozol is és a háztartást is szépen vezeted, más férfi a tenyerén hordozna.

2014. okt. 9. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!