Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ilyen esetben közös vagy külön kasszán lennétek? Hogyan oldanátok meg a pénzzel kapcsolatos dolgokat?
Az egyik fél bevétele 170.000, a másiké 650.000.
Minden pénzügyi kérdésben az döntene, aki többet keres? Közös lenne a pénz, vagy a kevesebbet kereső max "zsebpénzt" kapna?
Attól függ.Házasságban közös élettársként vagyis csak pár hónapos éves kapcsolatba biztos hogy külön.
Pénzügyi kérdésben meg minden közös döntés.
Ha házasság -együttélés akkor közös kassza,ha csupán együtt járás,akkor külön.
Nálunk nekem nincs bevételem a páromé kb 600 e.a pénzt én kezelem,hisz én járok boltba,csekket fizetni stb.Nincs olyan,hogy egy valaki dönt pénzügyekben,minden döntés kettőnké,ha nagyon különbözik a vélemény,akkor keresünk köztes megoldást.Nekem szabad kezem van a bevétel felett,de sosem vettem élelmiszeren kívül semmit a férjem tudta nélkül,ha ruhát-cipőt ilyeneket akarok,együtt megyünk vásárolni,mert én ezt így szeretem,de ha nélküle vennék bármit is nem zavarná.
A kapcsolat jellegétől és még sok körülménytől függ.
Házasság? Összeálltatok? Jártok? Gyerek van? Kinél laktok?
8 éves kapcsolat, ebből 4 házasság, egyenlőre 1 gyerek van.
A keveset kereső fél lakásában laknak, amin van hitel. Ezt a házasság óta együtt fizetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!