Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírja megérteni a barátom?
OFF: Már megint mi ez a f@sság a lányok részéről? :XD
"szakíts vele" "ez csak szexet akar" ezt a kétszínűséget?! :D Mint, hogyha ti nem élveznétek vagy kínoznának titeket ott! Más részt ez csak egy kis szex max egy félóra-óra egy menet, de leginkább 10-20 perc, nem valami éltre szóló eljegyzés. Max kihasznál, és akkor mi van? Keresel egy normális fiút, akivel lehet hosszúra tervezni. A kérdés az, hogy jó volt-e az a 10-20 perc? Különben is minek ezzel annyit várni?! :D
Hogy ne offolja és nyomassam a hímsovinizmust :D
Kedves Kérdező mond meg neki nyugodt hangnemben, hogy nem akarod mérgezni magadat tablettákkal egyenlőre és, hogy ha szeret téged értse meg. Ha meg nem szeret téged, hát akkor... keres mást aki megérti. Én sokáig nem is akartam, hogy az (ex)barátnőm tablettázzon, mert féltem, hogy valami baja lesz később, meg egy darabig rosszul volt tőle de szerencsére nem lett. Innen is látszik, hogy szeret-e téged.
Amúgymeg használjatok lifestyle skyn ez elég vékony gumi, és olyan mintha ott sem lenne.
11-es! teljesen igazad van! Attol meg mert kedves aranyos megerto, meg nem biztos, hogy mast is akar szexen kivul... Am is a parommal nagyon sokaig csak szex kapcsolatunk volt ebbol alakult szerelem... Most ott tartunk hogy 3 ev egyutt let utan babat varunk.
Kedves kerdezo. Tapasztaltbol mondom, hogy ha minden nap uj csomag ovszert vesztek meg az is olcsobb, mint egy baba. Egy kisagy 50e-nel kezdodik... Szoval lehet, hogy fel kene ot vilagositanod az arakrol es meg aznap szaladna gumiert... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!