Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírja megérteni a barátom?
Figyelt kérdés
1 hete vagyunk együtt, lassan jön az első szex, mire ő bevágta, hogy gondolja természetesen gumi nélkül leszünk együtt. Nem szedek még tabit, de mondtam neki, hogy öööö nem, mert nem akarok parát. Egy hónap múlva van az időpontom a nőgyógyászhoz, ennyi időt nem lehet kibírni? Ezen úgy felhúzta magát, hogy csak na... nem igaz, hogy csak magára tud gondolni... igazam van szerintetek?2014. okt. 5. 18:36
1/14 anonim válasza:
tee hulye szakits vele ..ez csak sexet akar toled..
2/14 Bad G-Sus válasza:
ilyen embernek hogy van bnoje -,-
4/14 anonim válasza:
Én támogatlak. Inkább örülne, hogy 1 hét után ilyenekről beszéltek már. Jól teszed, hogy megfontolt vagy. L
5/14 A kérdező kommentje:
Amíg ismerkedtünk, addig minden tökély volt, rendes, kedves volt, de feljött a szex téma, és lefagyott, amikor megtudta, hogy gumiban kell szexelnie. Elhiszem, hogy szar, de mondtam neki, gondolom majd a gyereket is eltartja, ha esetleg becsusszan :D
2014. okt. 5. 18:39
6/14 RRR válasza:
ez egy önző barom!
gondold át ezt a "kapcsolatot"
ne legyél a spermazsákja csak
7/14 anonim válasza:
hany evesek vagytok? szakits vele vagy nehogy lefekudj vele !!!! ez csak sexet akar tee ..1 het utan mar sex es igy varja ..jaj naaa..1 valaszolo voltam ..
8/14 anonim válasza:
teljesen igazad van
amúgy vigyázz, mert egy ilyen után simán lehet, hogy csak szexet akar
10/14 anonim válasza:
De mi baja van a kotonnal? Hát ez hülye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!