Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van okom aggódni ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom aggódni ha a párom még nem mutatott be az apukájának ennyi idő után?

Figyelt kérdés
Lassan 3 hónapja vagyunk együtt a párommal, nagyon jól megvagyunk, boldog vagyok vele és ő is velem, minden nagyon jó. Én már bemutattam őt itthon, 2-szer is eljött már a szüleimhez. Azonban én még nem találkoztam az ő apukájával (az édesanyjával azért nem mert ő külföldön van). Mondta hogy mesélt már rólam neki és az apuka szokott is üdvözölni, de személyes találkozóra még nem került sor. Kb. 2 hete volt úgy hogy hétvégén elmegyünk hozzá, de akkor közbejött valami és azért nem jött össze. Azt hallottam, ha egy pasi nem mutat be a szüleinek, akkor nem is tervez komolyan. Viszont a párom többször is mondta, hogy nagyon szeret engem és komolyan tervez velem, én egy ajándék vagyok az életében. Most akkor mire gondoljak? 27/N
2014. okt. 2. 11:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem korai ezen hisztizni. Én 5 hónap után mutattam be a családomnak a férjemet, akkor már jegyesek voltunk, mert már sztereóba rágták a fülemet....

Ő 2 hónap alatt végigvitt a szűk családon:D de pl örültem volna ha előbb kialakul normálisan a kapcsolat, és nem 2 hét után váratlanul mutat be az anyjának. Iszonyat kellemetlen volt...nem készültem semmivel, hirtelen meg se tudtam szólalni normálisan.

Majd eljön az ideje annak hogy bemutasson. Mondjuk fél év után már aggódhatsz, hogy nem vesz komolyan:)

2014. okt. 2. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!