Mit köszönjek a barátom apukájának?
Hamarosan bemutat neki a barátom, és fogalmam sincs mit köszönjek.
Én 14 vagyok, barátom 17.
Kérdező
Ezt majd az alkalom szüli, én anno, amikor megismerkedtem a feleségem apjával, azonnal feltűnt, hogy jófej, vicces, így azóta is tegezem.
Én 16 voltam, amikor megismertem a párom szüleit. Akkor "csókolom"-ot köszöntem mindkettőjüknek, mert szerintem a jó napot olyan fellengzős még abban a korban, és távolságtartó. Aztán ahogy telt az idő, a csókolom megmaradt, persze, mert sokkal közelibb, mint a jó napot (jónapot, jóestét annak köszönök, akivel nem engedhetek meg szorosabb kapcsolatot magamnak értsd: főnök, szomszédbácsi stb.). Néha azonban jóéjszakát, jóreggelt köszönök, ha úgy adódik.
De ha az utcán találkoznánk biztos nem löknék oda egy jónapot-ot.
Nem vagyunk tegező viszonyban, de nagyon szeretjük egymást.
23-L
Csókolom. Ez a megszokott köszönés. Meg reggel és este ha náluk alszom, akkor jóreggelt és jóéjszakát.
A jónapot nagyon távolságtartó és annál mi sokkal jobb kapcsolatban vagyunk. Majd ha egyszer azt mondják tegezzem őket, akkor minden további nélkül, de addig a csókolom jelenti számomra azt, hogy kedvesek nekem és szeretek velük lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!