Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párotok mennyi idő után...

A párotok mennyi idő után mutatott be a családjának?

Figyelt kérdés
Lassan 1,5 hónapja vagyunk együtt,de még nem jártam náluk soha.Annyit mondott nem szeretné elkapkodni a dolgokat.Minden nap nálam alszik.Lehet csak nekem furcsa,de még ilyen helyzetbe soha nem voltam :)
2013. nov. 19. 11:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk én három hónap együtt járás után kérdeztem rá, hogy mikor szeretne bemutatni a családjának, mert addigra én már réges-régen bemutattam. Aztán nagy nehezen megtörtént, semmi extra nem volt. Tudtam, hogy azért nem akar hazavinni, mert a családja nem a rendszeretetéről és a tisztaságról híres. Ledöbbentem azon, ami fogadott náluk, de igyekeztem nem kimutatni. Igyekszem kerülni a helyzetet, hogy át kelljen mennem hozzájuk. Ennek ellenére az anyukáját nagyon szeretem.

Viszont mi nem alszunk együtt minden nap, ergo nem is olyan szoros a kapcsolatunk, mint vélhetően nektek.

2013. nov. 19. 11:53
 2/21 anonim ***** válasza:

3 napja voltunk együtt (akkor randizgattunk kb 3 hete),amikor összefutottuk véletlen a szüleivel,így be is mutatott gyorsan,de kb 5 percet beszéltünk csak.

Szülei addig nyaggatták,míg következő hétvégére meghívott magukhoz,ott az öccsét és annak barátnőjét is megismerhettem.

2013. nov. 19. 11:53
 3/21 anonim ***** válasza:
Fél év után. Szülei vidéken élnek. 17 voltam, mikor összejöttünk, szóval nekem nem volt tapasztalatom mit hogyan kell, de eléggé izgultam, így nem bántam, hogy húzódik a dolog. :) Aztán akkor nyáron volt egy nagy összejövetel, szülinap, meg párom végzett a sulival és akkor történt a bemutatás. Ott volt kb. az összes rokon. :)
2013. nov. 19. 11:55
 4/21 anonim ***** válasza:

Én haza félév után vittem, az apjával meg a nagymamájával, tesójával elég hamar találkoztam (mondjuk az apjával annyira nem annyira nagyon hamar).

Lassan 3 éve járunk, de még nem láttam az anyját, csak telefonon beszéltünk.

Ez amúgy komplikált kérdés. Milyen a szülőkkel a kapcsolata, és hasonlók függvénye. Pl. párom nincs jóban a szüleivel ezért nem találkoztam még nagyon az anyukájával (mióta járunk 3 éve ő is csak egyszer volt ott). De ha szoros a kapcsolata, az is lehet oka a dolognak. Azért másfél hónap még nem nevezhető komolynak, szóval lehet várna hogy csak akkor mutasson be a számára fontos családtagoknak, mikor már te is annak számítasz.

2013. nov. 19. 11:56
 5/21 anonim ***** válasza:

Mínusz fél év, mert már akkor bemutatott a szüleinek, amikor még csak barátok voltunk :D Azóta a férjem :)

Exem kb. 3 hónap után mutatott be, szóval a másfél hónap még lehet normális!

2013. nov. 19. 12:01
 6/21 anonim ***** válasza:
a férjem 6 hónap után vitt haza, én őt 3 év után...szerintem nem ezen múlik egy kapcsolat komolysága.
2013. nov. 19. 12:02
 7/21 anonim ***** válasza:

3 hét után. Külföldi a férjem, repülővel mentem meglátogatni, a szülei direkt kérték, hogy mutasson be ha már ennyire odavan, hogy másik országból kell neki barátnő :)

Normál esetben szerintem nem tragédia, ha 1,5 hónap után még nem mutat be, olyan fél évig illene megejteni szerintem a dolgot, ha jó a viszonya a szülőkkel, utána már furcsállnám.

2013. nov. 19. 12:03
 8/21 anonim ***** válasza:

Szinte egy nap se, mert a 4. randi után náluk aludtam (nem történt semmi a csókon kívül, eskü :)) és reggel bemutatott a szüleinek. Én 1 hónap után vittem haza.

Több mint 5 éve együtt vagyunk.

2013. nov. 19. 12:04
 9/21 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

A szüleivel átlagos a kapcsolata.Voltam lakásuk előtt,de be nem mentünk csak kint beszélgettünk...

Azt elfelejtettem írni,h régebbóta ismertük egymást és akkor láttam a szüleit 1-2szer,de kb 15 éves ha lehettem :D most 22 vagyok :)

Akikkel együtt voltam eddig szinte az első héten bemutattak.Ezért furcsáltam,h ő még nem.

2013. nov. 19. 12:15
 10/21 anonim ***** válasza:

1 hónap után, én olyan 1,5-2 hónap körül.

4 éve vagyunk együtt és az esküvőre készülünk.

2013. nov. 19. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!