Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy barátom akivel lassan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátom akivel lassan 1éve együtt vagyok de még mindig nem mutatott be a családjának és nem sűrűn találkozunk. De ő azt mondja hogy szeret és ő szerinte ráérünk a bemutatással. :S nektek mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 19:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hááát szerintem itt gondok vannak,ha nem vállal fel a családja előtt.Nem lehet az ,hogy igazából csak testi kapcsolatra kellesz neki?
2013. jún. 2. 19:54
 2/12 A kérdező kommentje:
nem... mert nem sűrűn hozza fel azt a témát...!!!
2013. jún. 2. 19:55
 3/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gondolja olyan komolyan ezt a kapcsolatot mint te, gondolom elhanyagol nem nagyon keres inkább te szoktad őt. Lehet hogy van egy másik lány akivel komolyabb a helyzet akit ismernek a szülei te pedig egy szerető vagy.

23/F

2013. jún. 2. 19:56
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva, ha nem itthon élnék, és nem lenne muszáj bemutatnom azt, akit felhozok, lehet én se nagyon mutatnék be otthon senkit... Engem nagyon hidegen hagy ez a családos kötelező pofavizit, és ha ettől függetlenül, úgy érezném, hogy a barátom szeret és kellek neki, akkor az se nagyon érdekelne, ha ő se mutatna be. Én sose szoktam erőltetni, hogy de vigyél haza, mutass be, sőt. Csak hát pár hónap után felhozzák és akkor muszáj.

22L

2013. jún. 2. 19:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy lehet szégyenli a családját ?
2013. jún. 2. 20:02
 6/12 A kérdező kommentje:

én sem erőltetem... mivel ő azt mondja hogy őt nem érdekli az én családom csakis én érdeklem ő velem akar lenni és rám kíváncsi nem pedig a családomra....!!

szóval azt nem gondolnám hogy nem szeret mert már sok dologgal bizonyította hogy tényleg szeret... csak ez engem zavar egy picit hogy nem mutat be... :/

2013. jún. 2. 20:03
 7/12 anonim válasza:
Szeretőnek tart, vagy nem vesz komolyan.
2013. jún. 2. 20:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is az a baj, hogy valószínűleg a családjával van valami bibi.
2013. jún. 2. 20:06
 9/12 anonim ***** válasza:

De tudnak rólad a családjában?

Vannak olyan pasik, akik valamiért nem hoznak haza bemutatni egy lányt, még ha komolyan gondolják a kapcsolatot akkor sem... nem tudom elképzelni, hogy miért. Van a családomban is ilyen. Mindenki kíváncsi a párjára, de egyszerűen nem hajlandó bemutatni...

2013. jún. 2. 20:08
 10/12 A kérdező kommentje:

igeen tud rólam a családja!! a tesójával egy suliba járok!

meg ő már látott együtt minket buliban...!!!

az apukájával is "találkoztam" már csak úgy futtában....

de az anyukájának nem hajlandó bemutatni....

pedig már többször mondta neki az anyukája hogy vigyen el bemutatni mert kíváncsi rám.... de valamiért nem akarja hogy elmenjek.... :(

2013. jún. 2. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!