Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjak még vele együtt vagy elengedjem?
Sziasztok!
A problémám röviden a következő: van egy barátom, már 3 éve együtt vagyunk. A probléma hogy a szexuális életünk sose volt normális, elég rosszul kezdtük a kapcsolatunk elején a dolgokat, és így sose volt olyan mint amilyennek kellett volna lennie egy normális kapcsolat elején...mindketten elég tapasztalatlanok voltunk, ő szűz, én már nem voltam az amikor összejöttünk. Szex terén ő nem lenne béna, csak bizonytalan, nem túl magabiztos, én pedig túl gátlásos voltam, és vagyok is még...viszont én imádom őt, csak úgy látom szex terén se vagyunk jók, meg csók terén is vannak némi problémák és ez engem nagyon zavar, mert úgy érzem ő lenne a nagy ő belsőleg, de így nem tudom mi legyen, talán el kéne őt engednem hogy tapasztaljon, de amikor belegondolok hogy nem lesz velem abba belepusztulok...mit tegyek?
És a szexuális életeteken nem tudtok változtatni? Neked se kéne már annyira gátlásosnak lenne 3 év után?
Mi a konkrét baj? Hátha tudunk segíteni, ötleteket adni. Az hogy nem túl magabiztos, ez miben nyilvánul meg?
Most az egészrúl úgy beszéltél, hogy vele van a baj, neki kéne tapasztalni, de neked is változnod kéne kicsit..a túlzott gátlásosság nem jó.
Mindent meg lehet javítani, csak akarni kell.
És elsősorban: nem túllépni a saját hibáidon.
Én kezdenék egy őszinte beszélgetéssel, tabuk nélkül. Ki, hogy gondoltam, akkor és most, miért stb.
Aztán rátérnék a "tanulásra". Nemcsak neki, neked is lenne hova fejlődnöd. A partnerváltás lehet megoldás. De ez kb olyan mintha szamárvezetővel tanulnál meg egyenesen írni, ahelyett, hogy gyakorolnád. Egyik sem szégyen, de az utóbbi nagyobb dicsőség.
Egymással kéne fejlődnötök. Nem várni a csodát, hogy majd ő változik és neked jobb lezs, vagy te változol és neki jobb lesz. Ördögi kör, ami sose lesz jobb. Viszont ha egyszerre próbáljátok, akkor mehet. Te gátlásos vagy, de sebaj, most legyen egy kis 69. A párod meg döntse el magában, hogy most szenvedélyesebb lesz.
Elég sokminden csak fejben dől el.
Az pedig, hogy gyerekes, teljesen más tészta. Összekapcsolható ezzel, de az alapvetően nem szexuális probléma. Ezzel inkább le kéne ülnöd vele beszélni, és megmondani neki, hogy ygerekesen viselkedik, jó lenne ha kicsit komolyabban venné a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!