Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Maradjak még vele együtt vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjak még vele együtt vagy elengedjem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A problémám röviden a következő: van egy barátom, már 3 éve együtt vagyunk. A probléma hogy a szexuális életünk sose volt normális, elég rosszul kezdtük a kapcsolatunk elején a dolgokat, és így sose volt olyan mint amilyennek kellett volna lennie egy normális kapcsolat elején...mindketten elég tapasztalatlanok voltunk, ő szűz, én már nem voltam az amikor összejöttünk. Szex terén ő nem lenne béna, csak bizonytalan, nem túl magabiztos, én pedig túl gátlásos voltam, és vagyok is még...viszont én imádom őt, csak úgy látom szex terén se vagyunk jók, meg csók terén is vannak némi problémák és ez engem nagyon zavar, mert úgy érzem ő lenne a nagy ő belsőleg, de így nem tudom mi legyen, talán el kéne őt engednem hogy tapasztaljon, de amikor belegondolok hogy nem lesz velem abba belepusztulok...mit tegyek?

2013. máj. 31. 09:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Na jó azért a személyigazolványos dolog szerintem nem annyira gáz. Mármint az nem azért van, mert gyerekes. Minden irata nála volt, azt hitte a szig is, mert hát miért ne lenne...

A több meg megint más kérdés.

De akkor itt nem az a legfőbb gond, hogy nem túl jó a szex, hanem ez. Erre kéne megoldást találni először, aztán jöhet a többi..

2013. máj. 31. 10:11
 12/17 A kérdező kommentje:
Én már sokszor beszéltem vele erről hogy nekem sokszor a viselkedése nem férfias és nekem az kéne ahhoz hogy vonzódjak szexuálisan hozzá, és az is kellene nekem hogy figyeljen rám, hogy figyeljen magára, legyen egy kicsit komolyabb mert egy férfinek általában annak kéne lennie...az a baj hogy a családja ilyen, kicsit bolond, és tőlük örökölte a gyerekességét sajnos és lehet hogy ezzel nem lehet kezdeni semmit ha ő nem hajlik a dolog felé...
2013. máj. 31. 10:13
 13/17 anonim ***** válasza:

Akkor viszont szakítanék. Nem a szex miatt, hanem a jelleme miatt. Én nem tudnám leélni az életemet, és egyerekeket szülni egy ilyen embernek. Azt kell eldöntened, hogy tudnál e élni/akarsz e élni ilyen emberrel.

Próbálkoznék még egy darabig, hátha változik egy helyzet, de egyszer elfogynad az utolsó esélyek.

Végül megmondanám neki(ha nem változik), hogy én ezt így nem bírom tovább, és legyen vége.

2013. máj. 31. 10:21
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nagy gondok nincsenek a pasiddal... csak nem illetek össze.

Neked egy vezér hím kéne (bocs a kifejezésért, aki utat mutat, akik a gondoskodó családapa típus)

A párod pedig bohém, kicsit több szerepbeli szabadságot ad.

Hozzá egy rugalmasabb lazább nő kéne ,aki könnyedebben veszi az életet, akinek van humora.

(most ezt nem rád nézve negatív)

Szóval itt az a gond, hogy neked van egy ideád, amihez ragaszkodsz. Ez a tipikus erős, egyenes, utat mutató férfi, akire felnézhetsz, aki mellett minden rendben lesz.

Párod ezzel szemben lazább, fiatalosabb, hozzá legalább annyi kreativitás és rugalmasság kell, mint egy gyerekhez. És mivel ez ütközik a te szerepbeli nézetteddel így diszharmónia uralkodik.

A szex is azért nem működik, mert sérelmeket gyűjtesz. Minden egyes "gyerekes" megnyílvánulása egy egy heg a lelkednek.

Én azt mondom, hogy ő nem fog megváltozni, mert ilyen, ez a jelleme ezzel kell szeretni.

Ellenben én úgy nézzem, te sem tudsz a nézeteiden változtatni, és lazábbra venni a figurát, így ennek a kapcsolatnak nincs nagyon értelme.

2013. máj. 31. 10:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Mondok neked valamit. Nekem sikerült egy év, majd fél év alatt is rájönnöm: ami nem megy hosszú idő alatt, sok sok beszélgetés, véleménynyilvánítás után sem, az NEM FOG MENNI. A férfi nem fog változni, a személyiség marad, a szex marad! Neked ez így nem jó, változás nem lesz, konklúzió: le kell lépni. Három év alatt rájöhetnél!
2013. máj. 31. 10:38
 16/17 A kérdező kommentje:
Hát igen, én is gondolkozok hogy mi legyen, csak ugye már mi is annyi mindenen keresztül mentünk, éltünk külföldön 2 évig együtt, nehézségeken keresztül mentünk, szeretem őt, szeretem sokszor a hülyeségeit, csak ahhoz hogy vonzónak találjam mint pasi, ahhoz sok minden kéne, és félek ez már nem változik, de nekem ő lenne belsőleg a tökéletes... :(
2013. máj. 31. 10:41
 17/17 anonim ***** válasza:
max keresel egy szeretőt, őt meg megtartod eltartónak, Csernus szerint sok nő csinálja ezt
2013. máj. 31. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!