Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha már lassan két hete vagyunk együtt és még nem volt csók? Idióták idióta beszólásokkal kerüljenek! )
Figyelt kérdés
Én 25/L a barátom 19/F
Lassan már két hete vagyunk együtt,hetente 2-3szor találkozunk,de még mindig nem csókolt meg. Elöttem még nem igazán volt kapcsolata,tudom,hogy sok mindenben tapasztalatlan és hogy nem mer kezdeményezni,de mivel ezeket tudom én sem merek kezdeményezni,mivel nem akarom lerohanni,hanem haladni az ő tempójában.
DE EZ MOST IGY JÓL VAN?
2013. jún. 2. 18:17
1/3 ASOT válasza:
jól van ez így, de nem kötelező hogy így is haladjon tovább.
Mi lenne ha te vágnál bele a közepébe? Odabújnál hozzá megsimogatnád adnál a szájára 1-2-3 puszit majd megcsókolnád? Hm?
hidd el nem lesz pánik!
2/3 anonim válasza:
hát, nem szokványos eset, az tuti. én ezt nem is nevezném a magam kapcsolati lépcsői szerint még "járásnak". általában én első csóktól mondom, hogy együtt vagyok valakivel. szerintem köszönésnél, vagy elköszönésnél a szájára adj puszit, az is egy kis lépés, és onnan már nem sok kell a csókig.
3/3 anonim válasza:
miért nem csókolod meg te őt? amúgy nekem ez nem igazán tűnik úgy, hogy 2hete együtt vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!