A párotok mennyi idő után mutatott be a családjának?
1,5 hónap után? Minek? 2 hét múlva meg szétmentek.. Nyilván ne történjen így, de mi lett a többi kapcsolatoddal, ahol 1 hét után bemutattak?!
Mindketten kb. fél év után találkoztunk egymás szüleivel. Csak a komoly kapcsolatokat viszem haza, és fél év után tudtam, hogy ez az lesz.
A párom ugyanígy van ezzel.
Utolsó, te annyira "okos" vagy, hogy hihetetlen, te szerinted egy kapcsolat attól tart sokáig vagy rövidebb ideig, hogy mennyi idő után mutatjuk be a szülőket?? Hihetetlen vagy!!
Érdekes mi 1 hónap után bemutattuk egymás szüleit és lám már 5 éve együtt vagyunk és nemsokára házasodunk! És még boldogok is vagyunk! Hihetetlen!!
Egy szóval nem állítottam, hogy ez határozza meg.. Csak mikor fiatalabb voltam nem választottam szerencsésen (de persze ez veled biztos nem fordult elő soha), és voltak 2-3-4 hónapos kapcsolataim.
Én meg nem akartam félévente újabb gyereket bemutatni otthon.
Persze, érzi az ember..hát nem biztos.
De szerencsére az emberek nem egyformák, én meg feleslegesnek gondolom, hogy 1 hónap után bárkit is bemutassak otthon. Ha komolyan az érzelmeink egymás iránt, majd akkor. Nálunk ez félév után jött el, hogy bizony ez nem egy futó kaland lesz.. Láss csodát már 2 éve együtt is élünk azóta.
És örülök neki, hogy a szüleimnek nem vittem haza minden suhancot csak azt, aki igazán fontos volt nekem(és nem a 2 hónapos rózsaszín fellegekről beszélek).
ez 1 hetes bemutatásaimból lett egy 1.5 éves és 3.5 éves kapcsoltatom....
Nekem igazából az a fura,h ott vagyok a ház előtt és nem hív be.Félre értés ne legyen belőle nem erőszakoskodok,h márpedig mutasson be otthon.
Lehet, hogy egyszerűen ő nem ilyen.. Neki korai a 1,5 hónap, még akkor is ha ott állsz a lakás előtt.
Millió oka lehet, kérdezd meg őt. :)
"nem akar bemenni" ez egy kicsit furcsa számomra. Ha valakinek tiszták a szándékai nem bújik ilyen kifogás mögé. Télen -10 fokban is kint álltok majd mert ő "nem akar bemenni"...
Lehetne őszintébb is, ha szégyell valamit akkor mondja el őszintén, nem húzhatja örökké valóságig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!