Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek volt igaza? A barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek volt igaza? A barátomnak, vagy nekem?

Figyelt kérdés

Pár napja otthon hagytam a bérletemet, és a buszomon pechemre pont volt ellenőr, aki meg akart büntetni. "Női bájaimat" kihasználva kidumáltam magam a büntetésből, szerencsémre fiatal pasi volt az ellenőr. Utána a buszon utazó egyik utas beszólt nekem ezzel kapcsolatban, hogy mekkora rib.ncság az ilyen, meg milyen undorító, hogy a csajok így ki tudják magukat dumálni a büntetés alól...felidegesített, de csak vállat vontam.

Elmeséltem a barátomnak is az esetet, a szerintem bunkó beszólogatós utast belevéve, és a pasim vele értett egyet :O

Szerintetek kinek van igaza?

19/l vagyok, ha ez számít valamit

2014. szept. 30. 16:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Bocsi az offért....

Én azt hittem utólag is fel lehet mutatni...mondjuk délután vagy amikor ráérsz. Hiszen rajta van az, hogy mikor vettem a bérletet, meg a személyigazolvány (aki diák, annak a diákigazolvány száma)számom is. Így tudom igazolni, hogy van bérletem csak otthon hagytam. Azt hittem ilyet lehet.

2014. szept. 30. 16:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Csak aki totál idióta fizette volna ki a büntetést, én is inkább kidumálni próbálom magamat ha előfordul ilyen, megjegyzem szerintem a srácok is megpróbálják általában, mindenki bepróbálkozik ilyen szövegekkel, hogy otthon felejtette, máskor mindig nála van, csak most az egyszer engedje el, stb., szóval nem tudom mi a problémájuk.
2014. szept. 30. 16:19
 13/17 A kérdező kommentje:
fel lehet mutatni asszem 8 napon belül, bár akkor is fizetni kell bár :/
2014. szept. 30. 16:20
 14/17 A kérdező kommentje:
-bár
2014. szept. 30. 16:20
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha csak bár kedves mosollyal meg kedves szavakkal ajándékoztad meg az ellenőrt, azzal nincs semmi gond, ennyit kb. minden eladónak meg kell tennie a vásárlókért.

Mondjuk ha már pityeregni is kezdtél, az már elég manipulatív, de igazából ez is igazából neked megalázó csak, úgyhogy másnak semmi köze sincs hozzá.

2014. szept. 30. 16:23
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

ilyenkor bezzeg soha senki nem hagyta meg otthon a berletet, soha senki nem probalt meg logni, aztan kidumalni magat. akkor miert is van szukseg ellenorokre? :)

en eltulzottnak erzem a srac reakciojat, valoszinuleg nem dicsertelek volna meg, de elinteztem volna annyival, hogy kidumaltad magad. pont.

ennyi erovel beszolhatna arra is, ha pl. egy ferfi boltossal beszelgetsz.

2014. szept. 30. 16:35
 17/17 PearlDiver ***** válasza:
Szerintem sem főbenjáró bűn, amit csináltál, bár megértem a barátod reakcióját is. Viszont ennek a legtisztább módja, ha ilyenkor szépen leszállsz a járműről, és mész a következővel - az ellenőrnek semmilyen jogköre nincs ebben megakadályozni, ő csak felszólíthat pótdíjfizetésre, vagy az utazás megszakítására. Ha van vele közterületes, az már persze más tészta :-)
2014. okt. 2. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!