Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt igaza? A barátomnak, vagy nekem?
Pár napja otthon hagytam a bérletemet, és a buszomon pechemre pont volt ellenőr, aki meg akart büntetni. "Női bájaimat" kihasználva kidumáltam magam a büntetésből, szerencsémre fiatal pasi volt az ellenőr. Utána a buszon utazó egyik utas beszólt nekem ezzel kapcsolatban, hogy mekkora rib.ncság az ilyen, meg milyen undorító, hogy a csajok így ki tudják magukat dumálni a büntetés alól...felidegesített, de csak vállat vontam.
Elmeséltem a barátomnak is az esetet, a szerintem bunkó beszólogatós utast belevéve, és a pasim vele értett egyet :O
Szerintetek kinek van igaza?
19/l vagyok, ha ez számít valamit
Bocsi az offért....
Én azt hittem utólag is fel lehet mutatni...mondjuk délután vagy amikor ráérsz. Hiszen rajta van az, hogy mikor vettem a bérletet, meg a személyigazolvány (aki diák, annak a diákigazolvány száma)számom is. Így tudom igazolni, hogy van bérletem csak otthon hagytam. Azt hittem ilyet lehet.
Ha csak bár kedves mosollyal meg kedves szavakkal ajándékoztad meg az ellenőrt, azzal nincs semmi gond, ennyit kb. minden eladónak meg kell tennie a vásárlókért.
Mondjuk ha már pityeregni is kezdtél, az már elég manipulatív, de igazából ez is igazából neked megalázó csak, úgyhogy másnak semmi köze sincs hozzá.
ilyenkor bezzeg soha senki nem hagyta meg otthon a berletet, soha senki nem probalt meg logni, aztan kidumalni magat. akkor miert is van szukseg ellenorokre? :)
en eltulzottnak erzem a srac reakciojat, valoszinuleg nem dicsertelek volna meg, de elinteztem volna annyival, hogy kidumaltad magad. pont.
ennyi erovel beszolhatna arra is, ha pl. egy ferfi boltossal beszelgetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!