Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van a barátomnak?
Egy hónapja járok a barátnőmmel,aki az évfolyamtársam,és az évfolyamon a legjobb tanuló,normális,és szép is.Én is hasonló vagyok hozzá,eddig 6x randiztunk,3-on volt csók az én kezdeményezésemre,és tegnap tettem rá a kezem először a fenekére,és mosolygott,nem mondott semmit.Szombaton hozzá megyek,ha anyja nem dolgozik,mert az anyja kíváncsi rám,azt mondta.Első kapcsolatunk mindkettőnknek.Egyik haverom,akivel ritkán találkozok,mivel Magyarország másik végén él,azt mondta,hogy r**b*nc,mivel nem vágott pofán..
Ugye ezt ne vegyem komolyan?
A barátod inkább ne mondjon semmit!!!
Amit leírtál az teljesen rendben van....nem kapkodtátok el és jó, hogy kezdeményeztél és megfogtad a fenekét az is jó :)
Beszélt Rólad a szüleivel....ez is jó, felvállalt Téged, tehát komolyan számol Veled! Itt az idő, hogy meggyőzzed a Lányt és szüleit, hogy komolyak gondolod a kapcsolatot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!