Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig engedjem el a bnőm az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig engedjem el a bnőm az alábbi helyzetben?

Figyelt kérdés

Bnőmel 1 éve vunk eggyütt (16L 18F). 2 éve megismerkedett egy sráccal. eddig csak neten beszélgettek néha néha. Viszont a srác szerelmes lett bele. Bnőmmel szeretne találkozni. 1x már sétáltak (én engedtem meg, mer ne csak női barátai legyenek, stb.) és a srác többször is megpróbálta lekapni, de bnőm visszautasította mindet, megmondta bnőm neki h ő csak "haverja" akar lenni, de a srác nem enged, vagyis:

Bnőm engem akar (1xmegcsalt,de nagyon megbánta), de a srác nem enged. Ezekutn mennyire engedjem bnőm a srác közelébe?

2010. jan. 20. 19:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nem a barátnőd hibája, hogy zaklatják. Rendezd le ezt a sráccal, négyszemközt.
2010. jan. 20. 22:29
 12/26 anonim ***** válasza:
62%
Én agresszív eszközökhöz folyamodnék...
2010. jan. 22. 17:31
 13/26 anonim ***** válasza:
71%

jajj már!

Mondd meg a barátnődnek h ez neked nem tetszik, tudja ő is h a srác többet akar....és h ne találkozzanak többet. Vagy te, vagy a másik!

Válasszon!

Ha nem téged választ, vagy megsértődik, és nem akarja megszakítania sráccal a dolgot, akkor hagyd ott. Bocsi, de ezt tudom tanácsolni.

2010. jan. 22. 17:48
 14/26 Rainmaker ***** válasza:
85%
Szerintem is a sráccal kéne lerendezned, hogy kopjon le, vagy baj lesz... A barátnődben meg lehetne annyi, hogy magától nem találkozik meg beszél vele. Bocs...
2010. jan. 22. 17:51
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Teli vonatra csak úgy férsz fel, ha tolakodsz. De persze másik vonat is indul kicsit később, de a gyerek úgy látszik nem tud várni. Kérdezd meg, hogy hova siet annyira.
2010. jan. 22. 18:04
 16/26 anonim ***** válasza:
szerintem nem igazán kérdés: ne engedd a közelébe...SOHA!
2010. jan. 22. 18:19
 17/26 anonim ***** válasza:
Nem túl megbízható a srác, de szerintem a barátnőd sem. Bocsi, de 1) egyszer már megcsalt, szép és jó h megbánta, de attól még megtette, 2) szerintem nagyon is tetszik neki, hogy bejön másnak is, ha ő tényleg csak barátságot akar és tudja, hogy a srác nem akkor jegelnie kéne a találkozásokat meg a beszélgetéseket.
2010. jan. 22. 18:44
 18/26 anonim válasza:
Szerintem menjetek el moziba és beszéljétek meg!
2010. jan. 22. 19:25
 19/26 anonim ***** válasza:

hát nem értem. én ha szeretem a pasim nem ismizek masokkal. lehet néha egy két emberrel dumálom msn-en de nem talizgatok velük, főleg ha mar ramnyomult utanna tuti nem. azt az időt inkabb a barátommal tölötm.

szerintem beszélgess el a csajjal, hogy ezek utan miért is akar még találkozni vele...

20/L

2010. jan. 22. 19:26
 20/26 anonim ***** válasza:
semennyire :)
2010. jan. 22. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!