Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik egyáltalán olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik egyáltalán olyan férfi aki nem bulizik, nem iszik, nem cigizik, kedves, hűséges, megértő, komoly kapcsolatot keres, bármiről ellehet vele beszélni?

Figyelt kérdés
2014. szept. 22. 20:41
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:

Hát érdekes. A férjem mikor megismerkedtünk, 2 hete volt fent azon az oldalon. Az volt az első próbálkozása, akkor írt 5 lánynak aki szimpatikus neki. Nem sablon, hanem egyedi leveleket. 3-man válaszoltak is neki szinte azonnal, végül engem választott.

A férjem számomra jó pasi, a világ legjobb pasija és helyes stb...nyilván így van, mert ha nem így lenne, nem lennék vele. DE! Nem 20 évesen vesztette volna el a szüzességét, ha annyira jó pasi lenne (általánosságban a lányok szemében). Tehát nem a külső a lényeg....Legalábbis nem annyira mint ahogy sokan előadják itt gyakorin...

Persze voltak akiknek bejött, főleg az után mozdultak rá páran hogy összejöttünk...volt aki az esküvőnk előtt pár nappal...pedig azelőtt rá se nézett évek alatt.

Amúgy Nem gazdag, nem kigyúrt, nincs kocsija, jogsija sem, nem volt saját lakása és hasonlók. Az anyjával és a testvérével élt, iskolába járt. (ahogy én is) szóval arról sincs szó, hogy anyagi vonzata van:) Egyszerűen csak nem lyukra játszott, hanem kapcsolatot akart, van személyisége, lehengerlő humora, és valahogy tudja hogy kell bánni egy nővel. Plusz természetesen alap, hogy bejövünk egymásnak külsőre is. De nem ezen múlott... csak a jó külső kevés egy kapcsolathoz, mint tudjuk...

2014. szept. 23. 19:34
 52/57 anonim ***** válasza:
51%

Jaaa, hogy te a másik oldalt képviseled! Hát az a nem mindegy. :)

Akkor átérezni sem tudod miről beszélünk, úgyhogy legalább csak próbáld megérteni, hogy egyáltalán nem ez a jellemző. Nyilván van olyan, akinek bejött ez a módszer. De ha valaki szintén nem a csajok kedvence, lehengerlő humora sincs, akkor aztán nehéz elindítani bármit is, hiába nem lyukra játszunk. Egyetértek, hogy a külső nem minden, nektek viszont csak válogatni kell. Ilyen kényelmes helyzetből azért könnyű.

2014. szept. 23. 19:53
 53/57 anonim ***** válasza:
39%

Tipikus.... csak mert nő vagyok nem tudom átérezni milyen a visszautasítás?

Hát persze hogyne...

Nagyon is át tudom érezni mert velem is megtörtént sokszor. Én is írtam üzenetet pasiknak, sok nem válaszolást és sok visszautasítást kaptam, és több olyat, hogy csak szex és más semmi...mert nem akar komolyat, vagy mert házas...hát köszi de azt nem. Undorítóak.

Mindezt ömlesztve, viszonylag rövid idő alatt, de ezek után sem adtam fel. Nem rinyáltam hogy nincs pasim, hanem ismerkedtem tovább és lett.

Nem véletlenül kell válogatni a nőknek... azért kell, mert pocsék és gusztustalan a felhozatal.

2014. szept. 23. 20:02
 54/57 anonim ***** válasza:
53: Ennyi erővel megfordíthatom amit mondtál és nem véletlenül kell válogatnia a férfinak... Pocsék a felhozatal, ráadásul válaszra sem méltatnak. Ettől függetlenül nem haragszom és remélem te sem.
2014. szept. 23. 20:17
 55/57 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt mondtam, hogy nem tudod milyen a visszautasítás, de meggyőződésem, hogy nagyságrendbeli különbségek vannak. Nem csak a saját tapasztalataimat írom, hanem a barátaimét, ismerőseimét is. Vagy akkor miért van az, hogy több nagyon rendes jó barátom komoly kapcsolatra keres lányt, több társkeresőn egyszerre, évek óta eredménytelenül? (Nincsenek nagy igényeik, még mielőtt.) Évek óta, elfogadható külsővel, és még mindig semmi. Én nem bírtam eddig, mert érzékenyebb vagyok erre, és alapból jobban szeretem élőben. A "csak szex és más semmi"-t pedig ne vegyük ide, mert az nem a klasszikus elutasítás.

Azért pedig ne haragudj, de nem foglak sajnálni titeket, hogy mélyre kell nyúlnotok a szarban, miközben mi vagyunk azok, akiknek meg kell hódítani titeket. Amivel önmagában még nem is lenne baj, csak emlékeztetnélek a kérdés(ek)re: a normális srácokat a lányok hajlamosak nem észrevenni.

2014. szept. 23. 20:26
 56/57 anonim ***** válasza:
48%

Azt én nem tudhatom, miért nem találnak a barátaid párt... a férjem baráti körében csak párok vannak, és 2 kivételével mindenki neten ismerte meg a párját. 7,6, 5, 4, 3 éves kapcsolatokról van szó, és 2 kivételével mindegyik pár együtt él. Házasok csak mi vagyunk egyenlőre. De mindegyik pasinak és nőnek teljesen elfogadható külseje van. Egyik sem feltűnő vagy ilyesmi. Átlagos emberek. Mindenkinek van párja. A magas helyes pasinak is, az alacsony kevésbé helyes pasinak is, a magas vékony lánynak is, illetve az alacsony duci lánynak is.

Ha valaki évekig nem talál párt, ott vele van a probléma, nem mindenki mással...

2014. szept. 23. 20:57
 57/57 anonim ***** válasza:
51%
Jó, akkor szerintem most rakjunk pontot a vita végére, mert nem vezet sehová. Ezt a gyanúsítgatást viszont kikérem más nevében is.
2014. szept. 23. 21:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!