Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyáltalán olyan férfi aki nem bulizik, nem iszik, nem cigizik, kedves, hűséges, megértő, komoly kapcsolatot keres, bármiről ellehet vele beszélni?
Figyelt kérdés
2014. szept. 22. 20:41
31/57 anonim válasza:
#27: Naná, mert ők legalább csinálnak is valamit, nem csak panaszkodnak és a sült galambot várják. Sok normális fiú/férfi valószínűleg már ráunt arra, hogy hiába próbálkozik a magadfajtánál, ha folyton lerázzák. Én is hiába adtam volna esélyt sok olyan lánynak, aki folyton csak nyafogott, hogy rá se néz senki, semmi nem lett soha az ügyből. Ezek után még a legtürelmesebb ember is elgondolkozik azon, hogy érdemes-e időt és energiát fordítani arra, hogy több tucat esetből semmi jó se süljön ki.
32/57 anonim válasza:
Nem iszok, max 2-3 sört egy buliban. Nem vagyk nagy bulis sem, inkább beülős helyek, vagy nyáron szabadtéri rendezvények. 1-2 zárt buli téli szeznban max. Nem cigizek. Kedvesnek kedves vagyok, de sok apró hülyeségen hamar felpörgetem magam néha. Hűséges vagyok. Megértő is, de ez sok mindentől függ. Ha azt kell megértenem, hogy a lány minden hétvégén barátnőzik/velük bulizik, akkor ebben nem. Komoly híve vagyok. Bármiről el tudok beszélgetni, még a női dolgokról is. Képzett vagyok ebben, de nem ismerkedem.
33/57 anonim válasza:
A plázacicák közelébe sem mentem soha. :) Egyébként érdekes, ha megnézitek, hogy hirtelen nem is tudnék mondani semmit, amiben ekkora egyetértés lenne a férfiak körében. :D Azért ez is elárul valamit.
34/57 anonim válasza:
Kérdező, a kedvedért visszakerestem egy tegnapi kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__612..
35/57 anonim válasza:
34: Thx Bro! Erről eszembe jutott egy kép, amit még korábban mentettem le. Oda is belinkelem:
36/57 anonim válasza:
Srácok, most komolyan... Ha ennyire nem jön össze a barátnő találás, akkor nem gondoljátok, hogy bennetek van a hiba? Aki akar, tesz is érte, és nincs nagy defektje, az talál magának párt...ennyi.
37/57 anonim válasza:
36: Ez azért erősen függ attól is, hogy hol lakik az ember. Budapesten gondolom nagyon egyszerű, de vidéken...
38/57 anonim válasza:
#36: miből gondolod, hogy nem teszünk semmit érte? Miért olyan nehéz elhinni?
39/57 anonim válasza:
40/57 anonim válasza:
én ilyen vagyok, de jó ideje foglalt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!