Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik egyáltalán olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik egyáltalán olyan férfi aki nem bulizik, nem iszik, nem cigizik, kedves, hűséges, megértő, komoly kapcsolatot keres, bármiről ellehet vele beszélni?

Figyelt kérdés
2014. szept. 22. 20:41
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
Érdemes ezt is megnézni. Friss, ropogós: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__61279..
2014. szept. 23. 11:58
 42/57 anonim ***** válasza:
0%
Persze, hogy létezik...a mesékben.
2014. szept. 23. 14:50
 43/57 anonim ***** válasza:

Én is vidéki vagyok, mégsem okozott gondot a dolog. Szóval ez nem kifogás...

Ha annyira intenzíven ismerkednétek akkor 1 éven belül simán találhatnátok akár komoly kapcsolatot is... Amúgy azokra gondoltam első sorban akik csak a sült galambra várnak és szinte semmit nem csinálnak te rinyálnak hogy nincs párjuk...vagy leugatnak másfajta ismerkedési formákat úgy hogy meg se próbálták:) rájuk gondoltam első sorban.

2014. szept. 23. 18:03
 44/57 anonim ***** válasza:
Igen..irhatsz!
2014. szept. 23. 18:14
 45/57 anonim ***** válasza:
43: Akkor szerencsés vagy, mert nekem vidéken problémát okoz. Sőt, az előző barátnőm is 200 km-re lakott tőlem, csak egy egyetemre jártunk ezért tudtunk együtt lenni.
2014. szept. 23. 18:20
 46/57 anonim ***** válasza:
Milyen ismerkedési formákra gondolsz?
2014. szept. 23. 18:27
 47/57 anonim ***** válasza:

Mondjuk erre én is kíváncsi lennék. Ha a tárkeresőkre gondolsz, akkor szerintem hagyjuk is.

Amúgy én is beszállnék egy iskolapéldával: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2014. szept. 23. 18:59
 48/57 anonim ***** válasza:

"szerintem hagyjuk is"

Na ez az a hozzáállás amiért csak rinyál az akinek nincs párja, de nem értem miért, amikor nem tesz meg mindent. Az internet is egy nagyon jó lehetőség, és igen erre gondoltam. Bár nem feltétlenül társkeresőre (arra is), de nem csak arra. Volt osztálytársam pl chaten ismerte meg a férjét. 10 éve együtt vannak már, 3 gyerekkel. Másik osztálytársam pont társkeresőn ismerte meg a férjét, ahogy én is...Rengeteg ismerősöm neten ismerte meg a párját/házastársát...

Már bocsi, de ha nem ragad meg minden lehetőséget valaki, vagy próbálta de türelmetlen volt, akkor ne tessék már hisztizni hogy nincs partner....

2014. szept. 23. 19:09
 49/57 anonim ***** válasza:
48: Nem ő vagyok, de ahhoz, hogy netes társkeresőn sikeres legyél kell egy jó külső, szép arcberendezés, esetleg jó test; de minimum egy jó tükörreflexes fényképezőgép. Nem egyszerű neten ismerkedni.
2014. szept. 23. 19:12
 50/57 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem volt egyértelmű, de akkor tisztázom. Nem azért "hagyjuk is", mert elzárkózok, hanem mert próbáltam, és nagyon nem jött be. Nézd, engem megvisel, ha ráírok a lányokra, de nem írnak vissza. Talán pont azért, mert nem tonnaszámra írom a leveleket, csak tényleg a szimpatikusaknak. Egy ideig el lehet ezzel játszadozni, lehet irkálni a személyre szabott megszólításokat, de én is emberből vagyok, vannak határaim. Szerintem nem jogos ezt felróni a másiknak.
2014. szept. 23. 19:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!