Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik egyáltalán olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik egyáltalán olyan férfi aki nem bulizik, nem iszik, nem cigizik, kedves, hűséges, megértő, komoly kapcsolatot keres, bármiről ellehet vele beszélni?

Figyelt kérdés
2014. szept. 22. 20:41
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:

Ilyen a párom. Azt hittem soha nem találom meg... de sikerült!

Sose add fel :)

22/N

2014. szept. 22. 21:00
 22/57 anonim ***** válasza:
én meg azt hittem hogy csak én vok ilyen nyomi de látom hogy nem :/
2014. szept. 22. 21:01
 23/57 anonim ***** válasza:
82%
Összeülni szoktunk a barátaimmal, és néha inni is, de nem érzem kevesebbnek magam emiatt. Nem balhézunk, csak jól érezzük magunkat, ezen kívül az összes többi igaz rám is. Le sem merem írni mióta nincs barátnőm. Sajnos egyet kell értenem azokkal, akik szerint a mai lányok nem ezt keresik.
2014. szept. 22. 21:02
 24/57 anonim ***** válasza:

AZ én férjem pont ilyen:) Nem szórtam ki ismerkedésnél, mert nem volt unalmas, hamar egymásba szerettünk, és nem sokkal később össze is házasodtunk.

Biztos nem ő az egyetlen férfi aki megfelel a leírtaknak:) Bár tény, hogy én 5 év alatt 1 férfit találtam aki ilyen. Le is csaptam rá:D

2014. szept. 22. 21:08
 25/57 anonim ***** válasza:
70%
Van ilyen, viszont sajnos manapság nem éri meg ilyennek lenni. Úgyanis az ilyen pasikat kapásból vagy ha nem is úgy de rövid időn belül lekoptatjátok. Szóval ne síránkozz azon hogy nem találsz ilyen pasit(mert ha a szemed előtt van akkor meg sz@r$z rá). Ezt megköszönheted a mélyen tisztelt nőtársaidnak. A tapasztaltabb srácok rájönnek hogy ez egyáltalán nem bejövős!
2014. szept. 22. 21:35
 26/57 anonim ***** válasza:
100%
Létezik bizony! Pontosan ezeket a férfiakat szokták lekoptatni a nők "unalmas" címszóval. Most őszintén, hányan, hányszor szívtuk már meg így? Egyébként meg az ilyen férfit hiányoló lányok valahogy mégis mindig a parasztokat választják, ha arra kerül sor.
2014. szept. 22. 21:41
 27/57 A kérdező kommentje:
A normális férfiak meg a bunkó, plázacicákat választják inkább.
2014. szept. 22. 21:43
 28/57 anonim ***** válasza:
53%
27: Ezt az égbekiáltó baromságot honnan veszed? Majd nekem pont egy bulizós, kábszeres ribizlire van szükségem, nem?
2014. szept. 22. 21:45
 29/57 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz, sosem tetszettek a plázacicák, meg az ilyen tip-top csajszik. Csak hát ezzel nem voltam előrébb.
2014. szept. 22. 21:47
 30/57 anonim ***** válasza:
#27 Persze :) Kifogásnak nem rossz. Hány éves vagy?
2014. szept. 22. 21:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!