Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el anyámnak?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy 32 éves férfiba(én 16 vagyok)és titokban együtt vagyunk,de nem tudom,hogy hogyan tovább..Szeretjük egymást.És minden ok köztünk..De nem merem anyámnak elmondani..Köszönöm aki segít :/
2014. szept. 20. 20:14
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Már bocsánat,de azért mert ennyi a korkülönbség köztem és közte,azért nem kell elítélni se őt,se engem..Amúgy meg,elmondtam Anyának..És örült neki..Szóval ennyit erről......
2014. szept. 21. 14:24
 22/26 anonim ***** válasza:

Ha megoldottad, és mást tettél, miért kérdezted meg? Ha örült neki, (ne sértődj meg) de elég extrém család vagytok. Vagy anyud értékeli az őszinteséged, és nem akarta egyből kiverni a balhét, de készülj rá, hogy lesz még folytatása. Én levágnám a fejét annak, aki ilyen kislányokkal akar lenni. Még azt is nehezen akarnám elfogadni, ha mondjuk egy 25 éves karakter, egy 18 éves lánynál próbálkozna. De azt még nem tartanám erkölcstelennek. És hidd el, elég sok technikánk van, hogy egy lány bugyijába jussunk. Ha kell hazudunk, megtévesztünk, akármi. És igen, ezt megpróbáljuk a tökélyre fejleszteni, minél több sikerünk legyen.Viszont, ne nagyon hírdesd, mert a formát le lehet ezért csukni.

Kívánom, hogy pár hét/hónap múlva ne anyud vállán sírj, és ne pszichológushoz kelljen járnod lelkibetegként. Szomorú, hogy ezt Te nem veszed észre, mekkora károd származhat belőle. Ennyi ember nem akarhat rosszat, aki írt ide. Legyél az 1000-ből 1, akinek valóban szerencséje lesz.

2014. szept. 21. 16:21
 23/26 anonim ***** válasza:

Úgy sem fogja megfogadni. Lázadó korszakban van. Majd benő a feje lágya. De az biztos, hogy sebet fog hagyni maga után. Az előttem lévő jobban elmagyarázta mint én.

17/F

2014. szept. 21. 16:31
 24/26 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy mindenkinek igaza lesz,de lehet,hogy nem..És fogadni merek bárkivel,hogy még egy év múlva is együtt leszünk..
2014. szept. 21. 18:04
 25/26 anonim ***** válasza:
Akkor mi a rákért írtad ezt a kérdést ki, ha nem érdekel a véleményünk? Menni degenerált ember van itt, a kérdést kár volt kitenned. Elmagyaráznád mit akartál ezzel?
2014. szept. 21. 18:18
 26/26 anonim ***** válasza:
Persze, én meg Michael Jackson vagyok, és feltámadtam. Az irományaid alapján még az érettség felé sem indultál el, nemhogy az lennél. Sajnállak téged és az anyukádat is, de talán őt főleg, mert ha egy kicsit is szeret, biztos nagyon aggódhat. Na mind1, majd megtanulod a saját bőrödön. Azét szerencsét kívánok Neked, szükséged lesz majd rá.
2014. szept. 21. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!