Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el anyámnak?

Ha megoldottad, és mást tettél, miért kérdezted meg? Ha örült neki, (ne sértődj meg) de elég extrém család vagytok. Vagy anyud értékeli az őszinteséged, és nem akarta egyből kiverni a balhét, de készülj rá, hogy lesz még folytatása. Én levágnám a fejét annak, aki ilyen kislányokkal akar lenni. Még azt is nehezen akarnám elfogadni, ha mondjuk egy 25 éves karakter, egy 18 éves lánynál próbálkozna. De azt még nem tartanám erkölcstelennek. És hidd el, elég sok technikánk van, hogy egy lány bugyijába jussunk. Ha kell hazudunk, megtévesztünk, akármi. És igen, ezt megpróbáljuk a tökélyre fejleszteni, minél több sikerünk legyen.Viszont, ne nagyon hírdesd, mert a formát le lehet ezért csukni.
Kívánom, hogy pár hét/hónap múlva ne anyud vállán sírj, és ne pszichológushoz kelljen járnod lelkibetegként. Szomorú, hogy ezt Te nem veszed észre, mekkora károd származhat belőle. Ennyi ember nem akarhat rosszat, aki írt ide. Legyél az 1000-ből 1, akinek valóban szerencséje lesz.

Úgy sem fogja megfogadni. Lázadó korszakban van. Majd benő a feje lágya. De az biztos, hogy sebet fog hagyni maga után. Az előttem lévő jobban elmagyarázta mint én.
17/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!