Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el anyámnak?
Figyelt kérdés
Beleszerettem egy 32 éves férfiba(én 16 vagyok)és titokban együtt vagyunk,de nem tudom,hogy hogyan tovább..Szeretjük egymást.És minden ok köztünk..De nem merem anyámnak elmondani..Köszönöm aki segít :/2014. szept. 20. 20:14
11/26 anonim válasza:
Nem szeretnélek megbántani, de szerintem nem helyes, ha egy 32 éves férfival vagy. Ne értsd félre, nem gondolom, hogy veled van a baj, de a pároddal nem hinném, hogy minden rendben van. Lehet, hogy melletted van más kapcsolata is. Anyud is hasonló véleménnyel lesz, ha elmondod neki. Illetve nem vagyok tisztában vele, h a párod nem követ el bűncselekményt. Ha már egy jó ideje együtt vagy vele, és úgy érzed, hogy így is marad, el kell mondanod, de ezt tényleg nagyon nehéz.. sztem vezesd fel, ne zúditsd az egészet hirtelen a nyakába, akár próbáld lassan felvezetni, akár több nap mondd el a részleteit, de ne úgy h egyből kíváncsi legyen a folytatásra.: egyik nap pl elmondod barátod van;másik nap elmondod, h mennyi ideje vagytok együtt; aztán azt, h mennyi idős.
12/26 anonim válasza:
Az ilyen párositás a leg rosszabb!
Addig kellesz csak neki amig rád nem un vagy talál mást! ! (Mindíg ez van)
És egy ilyen "kapcsolat miatt ne csináld meg a veszekedest otthon! !
18f
13/26 anonim válasza:
11-es vagyok, de a legjobban azt tennéd, ha kiszállnál a kapcsolatból, mielőtt nem bánnád meg, és nem leszel tőle lelkisérült.
14/26 viktorvarga válasza:
jajj 10 es azért mert téged nem akart megdugni senki...ne irigykedj már.lebutázol valakit aki beleszeretett valakibe?miért lenne ezért buta?
15/26 anonim válasza:
Nem azért buta mert beleszeretett, hanem azért mert nem gondol bele a következményekbe. Nem gondolja végig az egészet. Úgy van vele, hogy majd boldokok lesznek. Te sem lehetsz valami okos. Őszíntén, Szerinted az jobb lenne, ha a végén az ereit fogja vágni mert nem esett le neki, hogy mit akar a csávó? Azért buta mert nem gondolkodik.
16/26 anonim válasza:
10-es vagyok!
Lelkisérült lessz a lány!
17/26 viktorvarga válasza:
ja én nem vagyok okos,de akinek mindenki hülye csak őnem azzal sem lehet minden 100.am meg milyen következményekbe?egy 32 éves megadneki mindent,értékeli h velevan,költ rá,hozza viszi..mivel job ha egy 17 éves du gja a házibulikba?amiatt nem vagdoshassa fel az ereit?szerintem nemigazán tudjátok miket beszéltek..
18/26 anonim válasza:
Neked fingod sincs az egészről. Valóban megad neki mindent addig amíg meg nem dugja párszor. Nem! Egy korabeli nem használja ki, ha csak nem olyat választ. Az olyanokat ki lehet szűrni. Viszont az ilyenek kihasznállják a hiszékeny fantáziát és sikerrel járnak. Kihasznállják, hogy a lányok az idősebbekre bukank. Valóban nem vagy okos. Ha a hugom egy ennyi időssel jönne össze. Letépném a csávó tökeit. Ismerkedjen a korából. Teljesen más a kettő.
17/F
19/26 anonim válasza:
Jah és mielőtt kiírnád, hogy féltékenységből írnám. Van barátnőm!
20/26 anonim válasza:
A 10-esnek igaza van! Viktor, valóban buta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!