Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el anyámnak?
Figyelt kérdés
Beleszerettem egy 32 éves férfiba(én 16 vagyok)és titokban együtt vagyunk,de nem tudom,hogy hogyan tovább..Szeretjük egymást.És minden ok köztünk..De nem merem anyámnak elmondani..Köszönöm aki segít :/2014. szept. 20. 20:14
2/26 anonim válasza:
Meredek. Gondolom utána már nem lesz "minden ok" köztetek.
3/26 anonim válasza:
Nagyon sokneszed lehet! :D
És még a lányok hamarabb érnek! XD
Csak a testedért van veled, mert a korabeliek nem naívak. Csak kaland céljából van veled csajszi! Nem fogod fel?
Elég buta vagy! XD
4/26 viktorvarga válasza:
várjál még betöltöd a 17 et,és akkor mond el.addigmeg csinald ahogy eddig..
5/26 anonim válasza:
Mondjuk így:
Anya! Meleg vagyok és van barátom. 32 éves. Össze fogunk költözni.
6/26 anonim válasza:
azért fog kiakadni, mert félt téged. félt attól, hogy a pasi kihasznál, és csak a fiatal, szűk punci kell neki. félt attól, hogy a pasi beteg, mert normális 32 éves férfinak nem egy kamaszlány kell párkapcsolat céljára. félt attól, hogy lelkileg megsínyled az egészet. és félt attól is, hogy nem hallgatsz rá, mert kamasz vagy, lila ködös szerelem, és nem tud megvédeni, mikor fejjel rohansz a falnak.
7/26 anonim válasza:
Anyád megtudja élve fog felszabdalni téged! XD
MAJDNEM AZ APÁD LEHETNE!XD
9/26 anonim válasza:
mondjuk én sem örülnék ha egy felnőtt férfi dugná a 16 éves kisfiam.
10/26 anonim válasza:
Őszintén! Miért kell lepontozni? Nincs igazam? Egy 32 éves nem akar komoly kapcsolatot egy tinivel! De sebaj nyugodtan dugassa meg magát vele. Majd benő a feje lágya és jobban oda fog figyelni. Amit a pasas csinál nem normális. Kérdező, ha van eszed akkor otthagyod a retekbe azt a gyökeret! Nemlétezik olyan, hogy ti majd boldog életet fogtok élni. Még naív, buta tini vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!