Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg anyámnak, hogy van barátom?
Figyelt kérdés
Ráadásul 6 évvel idősebb nálam, én most 15 vagyok. Viszont nagyon régóta és nagyon jól ismerem a srácot, megbízom benne, de anyám nem nagyon ismeri. Plusz a barátokkal való nyaraláson vele aludtam egy szobában, és anyám tudja ezt. Mit tegyek? 15/L#barát #meg anyámnak
2012. aug. 26. 18:10
1/2 anonim válasza:
Anya van barátom, nézd ő az (mutasd meg egy képen). Én így csináltam 2 évvel ezelőtt, nálam csak 5 évvel volt idősebb. 17L
2/2 anonim válasza:
tán ha épp kedvesen szólsz hozzá.. és ne szemtelenkedj ha nem tetszik majd neki a fiú :D am csak szerintem az 'anyám' kifejezés olyan undok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!