Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el anyámnak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el anyámnak hogy egy fiú járni akar velem? Ő 15 én 13 éves vagyok. Nem lakunk épp közel, de messze sem egymástól...

Figyelt kérdés
Milyen módszerrel áruljam el neki?
2008. jún. 14. 17:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem csak úgy kezd el neki mondani egy délután, hogy van egy fiú aki tetszik, mesélj róla hogy milyen meg hol lakik, ilyesmi aztán minden megy magától, meglátod hogyan reagál anyukád és ha tényleg lesz valami, akkor egyik nap megmondod hogy te is tetszel a fiúnak aztán pedig egyszercsak bemutatod. Ezt szeretki a szülők, mert megnyukszanak hogy normális gyerek van az ő kislányukkal, szóval szeretik megismerni a gavallérokat.
2008. jún. 14. 17:51
 2/2 anonim ***** válasza:
mindenképp mutasd ki h megbízol a szüleidben ezügyben (mégha nem is), kérdezd ki mi a véleményük, mit tanácsolnak, h ezzel is megnyugtasd a lelki világukat, még akkoris, ha nem fogadod meg a tanácsaikat. amúgy az előző hozzászóló elmondott mindent :)
2008. jún. 15. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!