Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ezek a dolgok gáz dolgok a szemetekben?
Figyelt kérdés
Ha valaki:
-Videojátékokkal játszik
-Képregényeket (is!) olvas
-Makettezik
-Másod éves az ELTE-IK-on
-Főleg Klasszikus és Crossover zenéket hallgat
Ezek gáz dolgok? Ha ezeket nem viszi túlzásba (kivéve az egyetemet) és úgy néz ki, ami az ideállotok, úgy is viselkedik, akkor járnátok vele?
A korotokat is írjátok oda... Előre is köszönöm!
2014. szept. 19. 08:34
11/13 anonim válasza:
Hát szerintem elég gáz.(Már nekem is)
12L
12/13 anonim válasza:
én immádom a képregényeket..
a videójáték... hát izlés dolga....
tanulsz, ami csak jót jelenthet..
zene, megint csak ízlés kérdés, én is szeretem a klasszikus zenét.
szerintem tuti befutó lehetsz ;)
24 Nő
13/13 anonim válasza:
Ezek nem gáz dolgok. Bár szubjektív, hogy kinek mi a "gáz" :) Nekem kifejezettek imponálna, mivel én is videojátékozok és képregényeket olvasok, rajzolok, kedvelem a klasszikus zenét is.. ha mindehhez még úgy is nézne ki, mint az ideálom az maga lenne a tökély XD Igen, határozottan járnék vele. 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!