Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Takacsek kérdése:
LÁNYOK! A szemetekben előnyt jelent ha a hapsi tud főzni, vagy az nem annyira fontos? és ti mennyire buktok a szakácsokra? 16/f
Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 14:48
1/14 anonim válasza:
A szakácsoknak szar.. Karácsonykor is dolgozniuk kell.
2/14 anonim válasza:
És az lemaradt hogy a lány ne azért bukjon rád hogy szakács vagy, vagy kőműves vagy, hanem azért mert szeret:)
3/14 anonim válasza:
Szerintem az tök jó, ha egy pasi tud főzni, de az még jobb, ha szeret is! A lányok szeretik, ha főz nekik a pasijuk :)))
4/14 anonim válasza:
Én szeretek és tudok is főzni..
30/f
5/14 anonim válasza:
Párom tud főzni és nagyon jó, amikor hétvégén átvállalja a főzést :) Szakácsnak meg nincs ünnepe, akkor dolgozik a legtöbbet, amikor más pihen.
6/14 anonim válasza:
Ha tudsz főzni otthon, akkor az remek, nincs pár, aki ezt ne szeretné! De hogy ez legyen a foglalkozásod? Ha idegen nyelveket is beszélsz és magas szinten űzöd, jól kereshetsz, főleg huszonévesen, külföldön, de emellett kapcsolatot kialakítani, majdnem lehetetlen. Tudom, családon belül végignéztem, többször is. Én nem javaslom szakmának. Inkább menj villanyszerelőnek, és főzz otthon szabadidődben. A villanyszerelők nem dolgoznak vasárnap, ünnepnapokon, vagy késő éjjel, hajnalig. Nem mondom, hogy az király meló, de azért összehasonlíthatatlan!
7/14 anonim válasza:
kifejezetten nem érdekel mi a szakmája de jó ha tud főzni 20L
8/14 anonim válasza:
Akkor előny a jó főzőtudás, ha gyermeket tervezek, ugyanis ha velem valami történik akkor legalább a kölyök nem hal éhen, mert apuka is tud neki kaját csinálni.
9/14 anonim válasza:
Pozitívum mindenképp, szimpatikus vonás.:)
10/14 anonim válasza:
A mai csajok nagy részének a főzés kb. annyi, hogy megcsinálnak egy pirítóst, vagy kavargatják a forró vizet és elvárják, hogy a faszi főzzön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!