Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! 1. nap szex gáz? Elveszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! 1. nap szex gáz? Elveszti az értékét a csaj a szemetekben?

Figyelt kérdés
Tegyük fel : Vagy te meg egy lány és tök mindegy hol ismerkedtek meg, de hirtelen nagyon egymásra hangolódtok és iszonyat nagy a vibrálás kettőtök között. És megtörtént...Lefeküdtetek... Ezek után nektek pasik a lányok elvesztik az értéküket, vagy ha tényleg ennyire megtetszett a csaj meg minden akkor nem számít, hogy már az első nap egymáséi letettek ? Szóval melyik értékesebb... az akire várnotok kell akár több hétig, vagy az is lehet még számotokra értékes akivel mondjuk már megtörtént úgy, hogy 1. talinál.. Mennyire befolyásolja ez döntéseteket...
2011. júl. 12. 17:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
62%

Ez nem befolyásolja. Ha több hónapig kell várni, az befolyásolja, egyszer hagytam, hogy így játsszanak velem, többet nem fogom.

A várakozási időnél többet számít a szex minősége. Hiába fekszik le valaki első este, ha nem jó, nem kell többet.

2011. júl. 12. 17:45
 2/23 anonim ***** válasza:
96%

Nem számít. Ha két ember vonzódik egymáshoz, akkor miért ne tegye meg akár az első nap. El kéne már felejteni ezt a hülye várjunk több hónapot, mert akkor ribancnak fogok tűnni szabályt.

Lehet, hogy ebből lesz több éves kapcsolat és az ér véget nagyon hamar, ahol a felek fél évet vártak.

2011. júl. 12. 18:02
 3/23 anonim ***** válasza:
19%
VALÓSZÍNŰ EGY RIBANCAL TALÁLKOZTÁL..
2011. júl. 15. 22:17
 4/23 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, hogy leszek akkora gyökér, hogy lány létemre írok ide kommentet, de van 1-2 mondanivalóm.

Van egy ismerősöm, aki a barátjával az első találkozásnál lefeküdtek. Láss csodát: most férj és feleség. :)

Jómagam pedig voltam akkora ribi, hogy a párommal az együttlétünk 8. napján lefeküdtünk. És? A mai napig együtt vagyunk és szeretjük egymást, ráadásul én is tisztelem őt, ő engem, pedig hidd el, más srác már rég lek*rvázott volna engem. Mi már hét hónapja együtt vagyunk. Úgy gondolom, hogy szerintem nem gáz. :)

2011. júl. 15. 23:22
 5/23 anonim ***** válasza:
attól, hogy valaki csalodott 1 lány miatt már azt gondolja, hogy olyan tanácsokat adhat, hogy egy lány nem tűnik ribancnak, ha első nap lefekszik valakivel? szerintem érdemes várni, ha nem is épp hónapokat,legalább pár hetet, vagy napot! de akkorsem az első nap kell megtenni.
2011. júl. 15. 23:23
 6/23 anonim ***** válasza:

Ha valóban és tényleg akkora vibrálás volt a szemezésnél,én másnap elvenném feleségül:D ( persze ez túlzás,de a lényeget kiemeltem)

Így nem lehet elveszteni az értéket,bár ha még pl. szűz voltál én azt mondom kár érte.Szerintem majd összejön ebből valami:D Csak hajrá

2011. júl. 16. 00:01
 7/23 anonim ***** válasza:
szerintem nem gáz, mondjuk nekem értékesebb egy olyan csaj akiért küzdeni kell sokat és aztán végül csak megadja magát:) de hogyha mondjuk tényleg nagy vibrálás lenne köztem meg egy lány között akkor nem számítana semmisem, csak vigyázz nehogy átverjenek!
2011. júl. 16. 01:10
 8/23 anonim ***** válasza:
6%
Aki első találkozáskor hanyatt vágja magát az egy ribanc.
2011. júl. 16. 09:46
 9/23 anonim válasza:
miért ribanc? a nők is ugyanúgy kivánják a szexet mint ti, fiúk.. nemhogy örülnétek neki, hogy vannak ilyen lányok...
2011. júl. 19. 13:26
 10/23 anonim ***** válasza:
49%

erre szokták azt a bölcs mondást használni, ami IGAZ, hogy az a ZÁR amit minden kulcs nyit, az egy szar zár, de az a KULCS ami minden zárat nyit király kulcs:D.

az a nő, akit a pasik könnyebben megkaphatnak normális pasi szemében értéktelenebb.

2011. júl. 19. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!