Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a ti szemetekben milyen pasi számít lúzernek?

Figyelt kérdés
Aki pl. még 35 évesen is az anyjával él, vagy aki ugyanebben a korban nem tud felmutatni semmilyen "manifesztálódott" értéket? (egyéb?)
2013. febr. 4. 18:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%
Aki 35 évesen az anyjával él és nem tud felmutatni semmi manifesztálódott értéket, az szerintem nem csak a lányok körében lúzer.
2013. febr. 4. 18:23
 2/17 anonim ***** válasza:
Randin ideges, morzsolgatja a kezét, nem találja a szavakat.
2013. febr. 4. 18:24
 3/17 anonim ***** válasza:

ma 18:24!

szerintem az illető csak zavarban van!

egy találka után nem feltétlenül muszáj lúzernek titulálni....

2013. febr. 4. 18:25
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem tartottam lúzernek azt, aki az anyjával él. Teszem fel például ha a szülői ház akkora, minek költene egy albérletre. Teljesen felesleges. SZERINTEM!!! Ellenben az lúzer, aki nem tud anyuka szoknyájától elszakadni, és azért nem kezdeményez a nőknél, mert tart a véleményétől, úgy ugrál, ahogy ő fütyül!!!
2013. febr. 4. 18:27
 5/17 anonim ***** válasza:

Én azt aki képes belemerülni az önsajnálatba ha éppen nem sikerül neki valami. Meg az olyan férfiakat akik másokon élősködnek, tanulni nem akarnak a munka meg büdös nekik.

De ez amúgy a nőkre is vonatkozik...

2013. febr. 4. 18:30
 6/17 anonim ***** válasza:
Nem lehet ezt így megfogalmazni, egyszerűen ha sugárzik róla a szerencsétlenkedés: bocsánat, hogy élek hozzáállás az élethez, tutyimutyi, annyira zavarban van, hogy 3 egész mondatot nem tud kinyögni, nincs önálló, értelmes véleménye, látszik, hogy retteg a nőktől, képtelen érvényesülni..stb.
2013. febr. 4. 18:33
 7/17 A kérdező kommentje:
Kedves Első úgy érted legyen pl. kocsija és/vagy háza?
2013. febr. 4. 18:53
 8/17 A kérdező kommentje:
Úgy értem mit nevezel annak? Az pl. érték ebből a szempontból, ha önellátó, van állandó jövedelme, vagy csak az számít annak, ha nem a nullán áll. Mert ha ez utóbbi, akkor igencsak sok pasi áll nehéz helyzetben ebben az országban, hacsak nincs stabil "hátszele".
2013. febr. 4. 19:03
 9/17 anonim ***** válasza:

Mivel még diák vagyok és otthon élek a páromtól se várom el hogy saját lakása munkája legyen (mindketten egyetemisták vagyunk amúgy, de a városban van az egyetem 10 perc busszal 5 bicajjal így nemigen van értelme koliba menni)

Számomra lúzer az olyan aki képtelen kiállni saját magáért, nincs tisztában önmagával vagy az értékeivel, jellemben gyenge, gyáva.

2013. febr. 4. 21:50
 10/17 anonim ***** válasza:
A kérdésedben benne volt a válasz...szerintem...azért 35 évesen,még ha az anyjánál is él a pasi,illene felmutatnia valamit,hogy ne nézzék lúzernek...ha mást nem,legalább a tenni akarást....de aki anyuci szoknyája alatt él,mindemellett nem dolgozik,na az tuti gáz pasi...és lúzer,az én szememben...
2013. febr. 5. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!