Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért verik át a nők a pasikat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért verik át a nők a pasikat?

Figyelt kérdés
Mielőtt elkezdenétek sorolgatni,hogy " puha**sű, túl féltékeny túl hosszú póráz stb.." szeretném kijelenteni,hogy a feltétlen bizalom amit főként a nők szeretnének, azt miért nem tartják be? Nekik nehéz 1 ember mellett leragadni?

2014. szept. 18. 21:49
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:
Csak értelmes barátnőim voltak, elhiheted. Legközelebb majd 1 agyhalottat keresek.
2014. szept. 20. 07:02
 42/51 anonim ***** válasza:
Ja, értelmesek voltak, hogy otthagytak! Nem csoda...
2014. nov. 24. 19:46
 43/51 anonim ***** válasza:
Ne küldözgess már idióta privát üzeneteket, olyan szánalmas!!! :D
2014. nov. 24. 19:57
 44/51 anonim ***** válasza:

Ezt kaptam a kérdezőtől:

"Az a szánalmas,hogy te még a nevedet és a kérdéseidet se mered felvállalni és úgy ugatsz! Kiváncsi vagyok, ha felvállaltad volna rólad mit találni! De inkább E-mailt küldök a supportnak,hogy hátha kezdenek veled valamit. Ja és ,ha valami bajod van ne fröcsögjél nekem. Ott a support , ird meg nekik! Én is ezt teszem! Szép álmokat te kis 13 éves fitymaszűkületes hülye kretén :)"

2014. nov. 24. 20:01
 45/51 A kérdező kommentje:
Téged cirkuszban kéne mutogatni, annyira fogyatékos vagy :)
2014. nov. 24. 20:03
 46/51 anonim ***** válasza:
Engem, persze! Lejárattad magad, de alaposan. :DDDDD
2014. nov. 24. 20:05
 47/51 A kérdező kommentje:
Én nem járattam le magam. :D te aztán egy segghuszár vagy, hallod -e :D
2014. nov. 24. 20:06
 48/51 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi az a segghuszár. Te biztos jártasabb vagy a témában. :)
2014. nov. 24. 20:09
 49/51 A kérdező kommentje:
Nem tudom,mit zaklatsz, de remélem értetted a support figyelmeztetését...
2014. nov. 28. 22:19
 50/51 anonim ***** válasza:
Én nem is írtam neked azóta, és semmiféle figyelmeztetést nem kaptam, valakivel nagyon összekeversz. Biztos másoknak is szemet szúrt a "kulturált" stílusod, és azért zaklatnak.
2014. nov. 29. 07:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!