Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért verik át a nők a pasikat?
"MGTOW -nak járjatok utána."
De jó mindenért a férfiakat hibáztatni... Ti nők, tökéletesek vagytok és semmiről nem tehettek, ugye?!
11-es, te mi a kóchengeres lóf**zról beszélsz? :D
8-as vagyok, és férfi, nem nő.
Olvass utána hogy mi az említett MGTOW lényege. Pont, hogy a hamis feminista propaganda miatt alakult ki.
"11-es, te mi a kóchengeres lóf**zról beszélsz? :D
8-as vagyok, és férfi, nem nő.
Olvass utána hogy mi az említett MGTOW lényege. Pont, hogy a hamis feminista propaganda miatt alakult ki."
Nincs igazad! Én azért gondolom azt a nőkről, amit, mert rengeteg a negatív tapasztalatom különböző nőkkel! Túl sok nő vert már át engem ahhoz, hogy általánosítsak!
Mert minden nő egy szemét k...va / csak a pénzre hajt / érzelmileg zsarol / hazudik.
Aki mást mond, az a nőket védi /maga is egy szemét k..va / hülye agymosott / nem érti a világot.
Ne strapáljátok magatokat, összefoglaltam a legtöbb válasz mondanivalóját.
Ez már az ezredik ilyen kérdés, és mindig idetalál a sok frusztrált, IQ bajnok, nőgyűlölő troll.
Fiúk, baromi unalmas ugyanazt a sablon hülyeséget olvasni mindig!
14-es de te miről beszélsz? A kommentjeimben hol védtem a nőket?
Vagy csak egy szaros troll vagy aki értelmetlenségekkel b*ssza fel a másik agyát?
"Ne strapáljátok magatokat, összefoglaltam a legtöbb válasz mondanivalóját.
Ez már az ezredik ilyen kérdés, és mindig idetalál a sok frusztrált, IQ bajnok, nőgyűlölő troll.
Fiúk, baromi unalmas ugyanazt a sablon hülyeséget olvasni mindig!"
Cáfold meg az állításainkat ÉSZ és VALÓS érvekkel, ha tudod! Fogadjunk, hogy nem tudsz ellenpéldákat mondani az általunk felhozott esetekre! Tudsz olyan jófiú típusú srácról, aki be tudott csajozni?! Én nem nagyon hallottam ilyesmiről... Mindig csak a bunkó pasikkal álltok szóba!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!