Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért verik át a nők a pasikat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért verik át a nők a pasikat?

Figyelt kérdés
Mielőtt elkezdenétek sorolgatni,hogy " puha**sű, túl féltékeny túl hosszú póráz stb.." szeretném kijelenteni,hogy a feltétlen bizalom amit főként a nők szeretnének, azt miért nem tartják be? Nekik nehéz 1 ember mellett leragadni?

2014. szept. 18. 21:49
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
75%

Na, akkor itt vagyok én. Rühellem a "rosszfiúnak" titulált egyéneket. Minden olyan srácot otthagytam, akiről kiderült, hogy szemét, bunkó. Nem vágyom ilyen emberekre.

A barátom egy szelíd, normális, érzelmes fiú.

Ti viszont nem vagytok "jófiúk", nem vagytok rendes srácok. Szóba nem állnék olyannal, aki lenéz azért, mert nőnek születtem.

Az emberek igen nagy %-a gyarló, értéktelen, nemekre nem lehet ezt lebontani, egyik sem rosszabb a másiknál. Szemét, másokat átverő emberek nők és férfiak között is vannak szép számmal.

2014. szept. 18. 23:27
 22/51 A kérdező kommentje:

Ész és Valós érveket akarsz? Adok én neked :

Pénzéhesek vagytok, Elvárjátok ,hogy a nőies hisztiket , hülyeségeteiket toleránsan kezeljünk, ha nekünk van 1 gondunk 4 évente, azt örökké a fejünkhöz vágjátok.féltékenyek vagytok,ha szóba állunk más nőkkel, ugyanakkor ,ha ti flörtöltök pasikkal az tök normális.Elvárjátok,hogy a pasi idősebb legyen mert " érett" ugyanakkor azt nem veszitek észre,hogy ti csak érettnek TARTJÁTOK magatokat.Minden egyes áldott nap valami bajotok van, ha megkérdezzük mi a baj ? a válasz SEMMI. Ha leszarjuk az a baj,ha kiakarjuk szedni az a baj.Megakarjátok változtatni gyökeresen a párotokat , ellenben ,ha mi egy dolgot merünk mondani ami nem tetszik ,már előjön a házi sárkány belőletek! Nem értetek semmihez !!! De szó szerint! Semmi kézzel fogható dolgot nem tudtok alkotni, csak papirmunkára vagytok alkalmasak! De ott sem mindenre! Fűvel fával basztok és minden hibáitokat ,kivetititek a férfiakra! Most hasra ütve ennyi pici szivem!

2014. szept. 18. 23:31
 23/51 A kérdező kommentje:
21 es , ahogy körbeirtad a párodat, sokkal inkább nő.
2014. szept. 18. 23:33
 24/51 anonim ***** válasza:
100%
Wáó, kérdező! Bírom az észérveidet! :)
2014. szept. 18. 23:38
 25/51 anonim ***** válasza:
17%
Kérdező, azt se felejtsük ki, hogy pénzért akár ronda férfival is képesek összejönni a lányok, lásd Andy Vajna esetét is...
2014. szept. 18. 23:38
 26/51 A kérdező kommentje:
Andy Vajna esete egyébként mindennapos a civil életben, csak ő 1 kiemelkedő példa. Egyenlőségért ugatnak, de Agyilag és fizikailag sehol sincsenek a férfiakhoz képest. Sokkal több férfi feltaláló van ! Ha nincs férfi ezek még mindig orángután fészekben kovakővel csiholnák a tüzet. És még pakolásra sem jók. SEMMIRE :D
2014. szept. 18. 23:42
 27/51 anonim ***** válasza:
80%
Hát, fiúk, mi már csak ilyenek vagyunk "minden egyes áldott nap", a kérdező is megmondta. Külön köszönet a "pici szívem" megszólításért, az igényes központozásért, és a kiemelésekért is. Szeretem, ha egy komment magáért beszél...
2014. szept. 18. 23:44
 28/51 anonim ***** válasza:
12%
Igen, azt szajkózzák a lányok mindig, hogy a külső is számít, az ápoltság, azt közben ha sok valakinek a pénze, akkor eltekintenek a külsejétől... A hatalmas női hazugságok egyike ez! Sok más is van...
2014. szept. 18. 23:45
 29/51 A kérdező kommentje:
Észérvet kértél. Kaptál. Erre cska a Cinikusságodat tudod felhozni ?:D Meg sem lepődök!
2014. szept. 18. 23:45
 30/51 anonim ***** válasza:
57%
Te, figyi! Én nem ugyanaz vagyok, aki észérveket kért. Én ilyen kommentelőktől már rég nem várok észérveket. Csak azért írtam, mert tanulságosnak (és viccesnek) találtam a stílusod.
2014. szept. 18. 23:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!