Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért verik át a nők a pasikat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért verik át a nők a pasikat?

Figyelt kérdés
Mielőtt elkezdenétek sorolgatni,hogy " puha**sű, túl féltékeny túl hosszú póráz stb.." szeretném kijelenteni,hogy a feltétlen bizalom amit főként a nők szeretnének, azt miért nem tartják be? Nekik nehéz 1 ember mellett leragadni?

2014. szept. 18. 21:49
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
Tanulságosnak azt tartsad, amikor az orvos a nemibeteg gondozóba azt mondja neked " hát sajnálom, halálos nem tehetünk semmit " . Te ri**c.
2014. szept. 18. 23:50
 32/51 A kérdező kommentje:
Mert négerekkel kúrtok és csodálkoztok ,hogy elkaptok valamit :D
2014. szept. 18. 23:54
 33/51 anonim ***** válasza:
21%
A jófiúk meg unalmasak nekik...
2014. szept. 18. 23:55
 34/51 anonim ***** válasza:
Oké, igazad van. Jó éjt!
2014. szept. 18. 23:56
 35/51 anonim ***** válasza:
2014. szept. 19. 00:08
 36/51 anonim ***** válasza:
90%

"21 es , ahogy körbeirtad a párodat, sokkal inkább nő."

Hát, baromira nem. Intelligens, tisztelettudó, becsületes, és tud felelősséget vállalni. Nekem ezek a legférfiasabb tulajdonságok. Persze, ő sem tökéletes ember, fiatal is, és bőven van még mit dolgozni magán, de egyáltalán nem nőies. :)

"Pénzéhesek vagytok"

Már aki... Ha kiderül egy nőről, hogy az, akkor állj tovább. Nem kell ilyen libákkal foglalkozni. Ne őket elemezd, hanem az erre fektetett energiádat fordítsd arra, hogy megtaláld a kivételt!

"Elvárjátok ,hogy a nőies hisztiket , hülyeségeteiket toleránsan kezeljünk, ha nekünk van 1 gondunk 4 évente, azt örökké a fejünkhöz vágjátok."

Nem kell tolerálni, ha tényleg túllépi a határokat. A férfiak és a nők néhány dologban különböznek, pár témát más aspektusból ragadnak meg. Ahhoz, hogy működjön egy kapcsolat, mindkét féltől elvárható valamennyi empátia. A férfi értse meg, hogy a nő olyan dolgokon is fel tudja magát húzni, ami neki lényegtelennek tűnik, a nő pedig értse meg, hogy a férfi sem egy érzéketlen, csúcserős robot, és lehetnek lelki fájdalmai, problémái, és ilyen esetben támogassa, és ne hánytorgassa fel.

Keress olyan nőt, aki képes erre, és egyben tudj te is úgy érezni iránta, hogy akard őt megérteni!

"féltékenyek vagytok,ha szóba állunk más nőkkel, ugyanakkor ,ha ti flörtöltök pasikkal az tök normális."

Demagógia. Ez, amit leírtál, teljes mértékben egyénfüggő. Láttam már nőt is, férfit is, aki így gondolkozott.

"féltékenyek vagytok,ha szóba állunk más nőkkel, ugyanakkor ,ha ti flörtöltök pasikkal az tök normális."

Fiatalabb barátom van. Nem túl érett, de én sem vagyok az. Türelem kell, ennyi a kulcsa a dolognak. Ismerek még pár olyan nőt, akinek szintén fiatalabb, vagy egyidős barátja van. De ha úgy látod, hogy a többség idősebb pasit szeretne, akkor keress nálad fiatalabb lányt, és akkor meg van oldva... Vagy keress olyat, akinek nem a kor számít.

".Minden egyes áldott nap valami bajotok van, ha megkérdezzük mi a baj ? a válasz SEMMI. Ha leszarjuk az a baj,ha kiakarjuk szedni az a baj."

Elcsépelt közhely.

".Megakarjátok változtatni gyökeresen a párotokat , ellenben ,ha mi egy dolgot merünk mondani ami nem tetszik ,már előjön a házi sárkány belőletek!"

Hány nő alapján alkottad ezt a csodás általános "igazságot"?

Mi a helyzet azokkal az uralkodási kényszeres pasikkal, akik még azt is meg akarják szabni a barátnőjüknek, hogy mit vegyek fel? Vagy még sorolhatnék csomó ilyen példát.

Hogy valami személyeset is mondjak, konkrétan nekem hányingerem van az irányítható, képlékeny pasiktól, és az ellentétüktől is, aki uralkodni és parancsolni akar.

De neked úgy érzem, hogy hiába kezdenék el magyarázkodni, hogy milyen jó is az olyan kapcsolat, ahol egyenrangú félként tudtok tekinteni egymásra, ugyanis te kb. minden nőt lenézel. Ameddig te ilyen vagy, addig még egy normálisabb beállítottságú nővel sem tudsz egészséges kapcsolatot ápolni. Még aki alapvetően tud egyenrangú félként viselkedni, és a másikat is úgy kezelni, a lenézésed miatt még ő is védekezőre kapcsolna.

"Nem értetek semmihez !!! De szó szerint! Semmi kézzel fogható dolgot nem tudtok alkotni, csak papirmunkára vagytok alkalmasak!"

Ezen már csak röhögni tudok. :D

"Fűvel fával basztok és minden hibáitokat ,kivetititek a férfiakra! "

Ezen is. :)

2014. szept. 19. 00:10
 37/51 anonim ***** válasza:
52%

Meg mielott azt gondoljatok hogy a nok a rendes normalis palikat nem veszik eszre, akkor tevedtek

engem pont egy ilyen teljesen atlagos, rendes, normalis fiu vett le a labamrol. De aztan en szenvedtem miatta mert kegyetlenul atvert.

Egy ideig nem lesz rendes jofiu baratom.

Meg semmyilen se.

2014. szept. 19. 01:45
 38/51 anonim ***** válasza:

Kedves Bocusmucuska, én kértem az ész és valós érveket. Hiába tettem hozzá, hogy a hőbörgés nem ezt jelenti, csak azt kaptam.

És ne vedd sértésnek, de a hozzáállásod és hozzászólásaid alapján veled valószínűleg csak az általad leírt nők állnak szóba, a normálisak nem és ez nem véletlen.

2014. szept. 19. 17:20
 39/51 A kérdező kommentje:
Akkor te sem vagy normális. Az imént álltál szóba velem.
2014. szept. 19. 17:36
 40/51 anonim ***** válasza:
65%
Te bolond vagy, már bocs. Nekem fiatalabb barátom volt, a seggét kinyaltam szinte, erre azt vágta a fejemhez, hogy 10ből 9 pasinak én lennék az álomnő, de neki kevés vagyok...hát kössz...de a te fajtád se jobb, megértem, hogy értelmes nő nem áll veled szóba.
2014. szept. 19. 22:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!