Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy "neveljem meg" a párom?
Bocsi a megfogalmazásért, nem tudtam szebben kifejezni. Beültünk ebédelni egy gyorsbüfébe. Csak a sültkrumplit rendeltük közösen, a többit mindent külön. Én nyugodtan ettem, mire befejeztem, nem is voltam éhes. Ö kétszer annyit evett, mint én, feleannyi idö alatt befejezte-ezekkel még nem lenne semmi hond-majd ötösével eltüntette a sültkrumplit, mire nekem egyátalán leesett, hogy krumplink is van.
Mikor mondtam neki, hogy ez illetlenség, kétpofára csak a hörcsögök és a neveletlen ovisok esznek. Komolyan attól tart, hogy eleszem elöle? Komolyan, mintha otthon éhezne.
Szerinte csak én eszek túl lassan, ö meg nem fog rám várni.
28 éves pasi -.-
Nem megy az agyamra, csak ez a viselkedés mindenkitöl bosszant.
Mikor mondtam neki, kinevetett, és mondta, hogy nem tudom leszoktatni erröl, a szülei már 5 éves kora óta próbálkoznak vele.
Ha én már gyerekként így mertem volna enni akár otthon, akár máshol, apám a fejemmel törte volna szét az asztalt elözetes figyelmeztetés nélkül. Lehet, engem neveltek rosszul.
Kerdezo, igen, eselyes, hogy teged neveltek rosszul... A asztal szettorese a gyerek fejen, mint opcio rossz neveles jele.
Ugy ertem, a neveles modszertana nem igazan... civilizalt?
Joey nem ad a kajájából?:)
Na de ha nem tudod elfogadni úgy ahogy van akkor minek vagy vele? Az én férjem is gyorsan eszik, de ő ilyen, és én így szeretem. Eszembe nem jutott soha, hogy meg akarjam változtatni, átnevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!