Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy "neveljem meg" a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy "neveljem meg" a párom?

Figyelt kérdés

Bocsi a megfogalmazásért, nem tudtam szebben kifejezni. Beültünk ebédelni egy gyorsbüfébe. Csak a sültkrumplit rendeltük közösen, a többit mindent külön. Én nyugodtan ettem, mire befejeztem, nem is voltam éhes. Ö kétszer annyit evett, mint én, feleannyi idö alatt befejezte-ezekkel még nem lenne semmi hond-majd ötösével eltüntette a sültkrumplit, mire nekem egyátalán leesett, hogy krumplink is van.

Mikor mondtam neki, hogy ez illetlenség, kétpofára csak a hörcsögök és a neveletlen ovisok esznek. Komolyan attól tart, hogy eleszem elöle? Komolyan, mintha otthon éhezne.

Szerinte csak én eszek túl lassan, ö meg nem fog rám várni.

28 éves pasi -.-

2014. szept. 18. 17:08
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nem megy az agyamra, csak ez a viselkedés mindenkitöl bosszant.

Mikor mondtam neki, kinevetett, és mondta, hogy nem tudom leszoktatni erröl, a szülei már 5 éves kora óta próbálkoznak vele.

Ha én már gyerekként így mertem volna enni akár otthon, akár máshol, apám a fejemmel törte volna szét az asztalt elözetes figyelmeztetés nélkül. Lehet, engem neveltek rosszul.

2014. szept. 18. 17:25
 12/18 anonim ***** válasza:
85%
Igaza van a párodnak, hogy ezt válaszolta. Lefordítom, ez annyit tesz, ne akarj engem megváltoztatni. Én is ezt tanácsoltam neked az elején. Ha ennyit nem tudsz tolerálni, meg ha már egy vacak sültkrumplin megy az "enyém/tiéd", akkor semmi jövője nincsen ennek a kapcsolatnak!!!
2014. szept. 18. 17:28
 13/18 anonim ***** válasza:
88%
A gyerekem fejével meg sose törném szét az asztalt, akármit tenne. Lehet, én nevelem rosszul..
2014. szept. 18. 17:29
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy te hány éves vagy, de tudnod kell, nem lehet "átnevelni" senkit felnőtten .. Amit önmaga akar, azt talán megpróbálja (ha akarja) és akkor talán fog változni (sokszor kevésbé, mint amennyire akarja), a nevelés már sokkal előbb befejeződött.
2014. szept. 18. 17:30
 15/18 anonim ***** válasza:
86%

Kerdezo, igen, eselyes, hogy teged neveltek rosszul... A asztal szettorese a gyerek fejen, mint opcio rossz neveles jele.

Ugy ertem, a neveles modszertana nem igazan... civilizalt?

2014. szept. 18. 17:38
 16/18 szántóvető ***** válasza:
válj el,nem illetek össze.veszekedni foktok majd minden nap amíg együtt vagytok.
2014. szept. 18. 17:49
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nő létemre tudok így enni és mindenki aranyosnak találta eddig. Sőt, sokszor megkapom, hogy megjön az étvágyuk, ha látnak enni. Egyébként én azt vettem észre, ha már idegesít, hogy, hogy eszik, akkor már ő maga idegesít.
2014. szept. 18. 17:57
 18/18 anonim ***** válasza:

Joey nem ad a kajájából?:)

Na de ha nem tudod elfogadni úgy ahogy van akkor minek vagy vele? Az én férjem is gyorsan eszik, de ő ilyen, és én így szeretem. Eszembe nem jutott soha, hogy meg akarjam változtatni, átnevelni.

2014. szept. 18. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!