Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a párom miután már van állásom?
Eddig nem dolgoztam ő tartott el, soha nem akarta hogy dolgozzak 2 évet nem is dolgoztam.
Aztán fordult velem a világ, rájöttem nem hagyhatom magam ennyire megalázni és megadni valakinek az esélyt hogy egyedül ne is boldoguljak és kaptam egy címet hol keresnek dolgozót! Mentem, be adtam az önéletrajzom fel is vettek. 1 hete már dolgozom és voltam beosztva egy férfival aki majdnem a felettesem is mondhatjuk.
Nagyon féltékeny rá is, pedig van párja és már az is baj hogy közösségi hálózaton bejelölt a férfi is és a párja is. No mindegy! Aztán újságoltam hogy az egyik vendég meghívott kávézni (gépi kávé) és a munkahelyen ittam meg ami ráadásul olyan hogy állandó vendégek vannak, nincs az hogy bezárom az ajtót és valakivel össze szűröm a levet, de a kedvesemnek még ez is zokon esik. Úgy érzem jobb ha nem közlöm hogy mi van, kivel dolgozom és kivel nem!
Már akkor rá kellett volna jönnöd, hogy gáz van, amikor kiderült, hogy a párod nem akarja, hogy dolgozz! Van ilyen típusú ember, aki 100%-osan szeretné kisajátítani a párját, nem engedi dolgozni, nem engedi szórakozni, nem beszélhet más emberekkel (sokszor azonos neműekkel sem!), az ilyenek szokták egy idő után bezárni a "társukat" a házba, elvenni a kulcsokat, elvenni a pénzt stb!
Én a helyedben menekülnék, nem vagy te senki tulajdona!
Nem igazán értem, hogy az miért megalázó, ha nem kell dolgoznod.
Amíg nem mentél sehova nem volt miért féltékenynek lennie, most meg aggódik, szerintem ez természetes. Megint más kérdés, hogy ez a féltékenység miben nyilvánul meg, de erről nem írtál.
A párod nagyon önző és teljesen kiakar sajátítani, és szeretné, ha tőle függnél.
Betegesen féltékeny. Én nem tudnék egy ilyen emberrel élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!