Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy "neveljem meg" a párom?
Figyelt kérdés
Bocsi a megfogalmazásért, nem tudtam szebben kifejezni. Beültünk ebédelni egy gyorsbüfébe. Csak a sültkrumplit rendeltük közösen, a többit mindent külön. Én nyugodtan ettem, mire befejeztem, nem is voltam éhes. Ö kétszer annyit evett, mint én, feleannyi idö alatt befejezte-ezekkel még nem lenne semmi hond-majd ötösével eltüntette a sültkrumplit, mire nekem egyátalán leesett, hogy krumplink is van.
Mikor mondtam neki, hogy ez illetlenség, kétpofára csak a hörcsögök és a neveletlen ovisok esznek. Komolyan attól tart, hogy eleszem elöle? Komolyan, mintha otthon éhezne.
Szerinte csak én eszek túl lassan, ö meg nem fog rám várni.
Vegyetek máskor annyi krumplit,hogy mindenkinek jusson.
2014. szept. 18. 17:14
2/18 anonim válasza:
Ha láttad, hogy ötösével eszi a krumplit, hogy lehet, hogy csak utána esett le, hogy van krumplitok? Ha már nem is voltál éhes, minek kellett volna a krumpli?
Ne neveld meg. Ha meg akarod nevelni, és szerinted kétpofára eszik, az régen rossz. Ki lennék akadva, ha valaki beleszólna, hogyan eszem. Te nem?
2014. szept. 18. 17:15
3/18 anonim válasza:
Szokás kérdése. Vannak akik lassan esznek, és vannak akik gyorsan. Neki pedig te vagy a túl lassú.
2014. szept. 18. 17:15
4/18 anonim válasza:
én is így eszek,pedig lány vagyok:D
2014. szept. 18. 17:17
5/18 anonim válasza:
Egy krumpli kevés kettőtöknek, máskor kettőt vegyetek. Nincs semmi baj a férjeddel..
2014. szept. 18. 17:18
6/18 anonim válasza:
lehet, hogy éhes volt
Javaslom, hogy ezt,amit itt leírtál, mondd el neki.
Az őszinteség jó dolog.
7/18 A kérdező kommentje:
Ha kétszer annyit veszünk, akkor kétszer annyi tünik el, ez ebböl a szempontból lényegtelen.
Akkor se, ha a másik már nem éhes, nem daráljuk be a kaját, mint akit kergetnek, mert bunkóság.
8/18 anonim válasza:
bunkó is, aha.. ezt se eflejtsd el elmondani neki
2014. szept. 18. 17:20
9/18 anonim válasza:
Mi a pitlinek vagy vele, ha az agyadra megy? Hagyjad már úgy enni, ahogy neki jól esik! Mellesleg eddig az összes pasi, akivel találkoztam, addig evett, ameddig volt előtte kaja:P Pasik...ők ilyenek. Így kell őket elfogadni :) Vagy ha öltönyös selyemfiút szeretnél, aki kényesen nyammog az ételen, akkor keress olyat :D
2014. szept. 18. 17:22
10/18 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló tapasztalatom:) Beültünk valahova, és én mindketten rendeltünk 1-1 szendvicset és krumplit. Ő a sajátját azonnal bevágta, én meg neveltetésemből adódóan megkérdeztem, kér-e az enyémből.. és mire megettem a szendvicsemet (kb 3 falat volt), a krumplim már el is tűnt. Hát én is nagyon furcsának és illetlennek tartottam a dolgot.. Úgy eszik, ahogy akar, de a sajátját. Ha ennyire kellett volna neki még egy krumpli, miért nem vett?:S És erre nem válasz az, hogy minek kínáltam meg, mert ez szerintem illendőség kérdése, viszont álmomban sem gondoltam volna, hogy a természetes reakciója ez lesz rá. Hogy a barátod miért viselkedik így, nem tudom, de ezentúl vegyetek külön, vagy szedd ki magadnak a krumpli felét, hogy felfogja, nem díjazod a viselkedését. Attól, hogy lassan eszel, az még a tiéd. És mi az, hogy nem fog rád várni? Haza is elindul egyedül, mert nem vár meg?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!