Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a feleségem a tesómmal! Szerintetek melyiket nyúzzam meg?
Szerintem ezt azon melegében kellet volna kiosztani, most már ugyis higgadtabb és megfontoltabb leszel, mire odaérsz.
Amúgy az ilyen esetekben énszerintem nem maga a megcsalás a dühítő, hanem a sunnyogás. Ahelyett, hogy a nő nyíltan megmondta volna, hogy mást szeret, sutyiba kefélt félre. Én is ütnék, mégpedig ezért. Mikor a gyerekek nincsenek otthon, kenegesd meg az asztallábbal, vagy a sajátoddal - ez családon belüli cívódás, a rendőrség nem szólhat bele, a tesódnak meg küldj pár fotót a végeredményről. Hidd el, nagyobb KO lesz neki, mintha személyesen megütnéd.
01-21 14:39:
Vannak trófea vadász nők is, haveromnak olyan volt aki tényleg fűvel-fával csalta, volt amelyikhez érzelmileg is kötődött, nehogy már neki egyik csávója se lett volna jó. Egyszerűen ribanc volt és kész.
Jaj, ez a sok megütős ember... ne!
Ha olyat tennél, lesüllyednél a szintjükre, annál megalázóbb érzés meg egyébként sincs, mint átnézni a másikon! Egy ütés vagy bármi sem annyira rossz, mint amikor leesik, hogy mit tett... persze nyílván érdekes, hogy miért ment félre, bár szerintem elég nagy a világ ahhoz, hogy ne a családból válasszunk!
Szerintem az erőszak semmit nem old meg! Egy értelmes ember ilyet nem tesz, már azért sem, mert te különb vagy mint ők, ugye?
Ja,ha csak este vagy otthon,akkor ne csodálkozz,ha megcsalt a nejed!Ha egy kert nincsen rendbe téve,majd rendbe teszi más?Ha rendesen megdugtad volna,akkor nem csalt volna meg!
Már bocsi,az én párom is este 12órás műszakok után jött haza,de elrendezett,más már nem is kellett volna!
Na,most légy okos!Nem vagdalkozni kell a szavakkal!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!