Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sürgősen segítségre lenne szükségem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval:Minden rendben volt hónapokon át,aztán kollégiumot váltott,és ezzel minden megsozkás,és együttöltött idő felborult :( szinte nem is tudunk már együtlenni:( mondtam,hogy valamit kéne tenni de azt mondta hogy nem tud csinálni semmit:( szerintetek mit lehetne tenni? Én mindent megteszek azért hoyg együtlegyünk :(de félek hogy ő nagyon nem is akarja hogy többet legyünk együtt :( pedig szerintem napi alig 1 óra nem valami sok :( teljesen kezdek összeroppanni :S Alapjáratonegy mindig mosolygós fiú voltam,most meg semmin nem mosolyodok el :( még csak szexuális étvágyam sincs:(jóformán már semi sem i zgat fel:( lécci segítsetek:( én ezt nem bírom :( Összeroppen 15/f2010. jan. 19. 17:28
11/16 anonim válasza:
dehogy rabolod!
Hidd el van megoldás...
Próbáld meg pozitívan látni a világot. Tudom könnyű mondani...
Próbálj barátkozni...haverkodj a fiúkkal...járj el társaságba.
Mást nem tudok tanácsolni....:/
12/16 A kérdező kommentje:
haverjaim vannak ,de velük tényleg csak röhögni lehet, nem lehet velük sose komolyan beszélni. Sajnálom hogy ennyi helyesírási hibát vétetettem most vettem észre.amúgy én próbálok tényleg mindent megtenni hogy ne így legyen,de mindig visszarántanak a hülye gondolataim :S
2010. jan. 19. 18:17
13/16 anonim válasza:
na, ha nevetni lehet velük az már jó. Néha a hülyeség gyógyító erővel bír :)
Tök jó példám van erre : "csak nevess, csak nevess, hogy boldog lehess!"
14/16 A kérdező kommentje:
az a baj mikor nevetek az csak egy rövid ideig tart:( és előtte meg utána ugyanaz van :( hát egyszer majd lesz valahogy,ha mástnem belet örődök idővel :S köszönöm a rám szánt időt
2010. jan. 19. 18:25
15/16 anonim válasza:
menj már!
Azért vagyok hogy segítsek :)
a másik nagyszerű mondás: ahoz h szivárványt láss, el kell viselnedaz esőt!
Ha pozitívan látod a világot, hidd el jobbra fordul minden :)
16/16 A kérdező kommentje:
valamiért midnigis pesszimista voltam, könnyebb a rosszart látni,a nap is elbújik a felhők mögé. De egyébként a pesszimistaságommal sosem volt baj,alapjáraton vidám ember vagyok de a rossz dolgok képesek a földhözszorítani :S sosem tudtam kezelni ,ésezt különösképpen rosszul élem meg :(
2010. jan. 19. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!