Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sürgősen segítségre lenne szükségem, mit tegyek?
hát azé 15 évesen ne roppanjunk már össze kérem szépen! Ez nem a világ vége!
És ha kolit váltott? Másik városba ment? Mert ha nem, akkor nem is értem hogy miért nem bírtok összehozni találkozókat.
Amúgy kérdezz rá h mit érez, meg ilyenek....
nem ismerlek, de azért nem kell világkatasztrófának felfogni ezt 15 évesen!
Mi az h mosott sz@r?
Ne mááááááááááááááááá
A világfájdalommal ráérsz még 30 évig! Hidd el lesz még ettől katasztrofálisabb élményed is.
Mondd meg neki h talizzatok többet, suli után míg be nem mentek a koliba.
És ha nem tetszik neki h talizzatok többet, és szakít veled? Akkor mi van?
Lesz másik lány! Annyira utálom h mindenki (tisztelet a kivételnek) rögtön tragédiaként fogja fel a szakítást. Az élet ettől még nem áll meg....
Alapból ez tök kezelhető "probléma"...ha nem veszi a fáradságot a csaj is h talizzatok, akkor küldd el a fenébe mert nem is szeret téged!
15 évesen az élet előtted áll....és gondolom vagy olyan jó pasi h bármilyen korodbeli csajt megkaphatsz! Így kell hozzáállni a dolgokhoz, nem befordulni....
pl. szülő írhat kimenőt...ilyesmi...
mellesleg ha befordulsz hidd el hogy nem lesz attól jobb.
Sokkal jobb ha vidám vagy!
nem vagy átlagember!
Én sem vagyok az, neten ismeretlenül dumálok egy 15 éves sráccal és próbálom felrázni! Ez szted átlagos? nem!
Te szeretsz egy lányt...nem tudtok talizni,amire te teljesen befordulsz és világfájdalommal írogatsz egy hülye oldalra...ez átlagos? Nem!
Viszont 15 évesen ne depizz be egy csaj miatt! Nem éri meg! Jó h azt érzed h ő az igazi..bla..bla..bla..
De ami nem öl meg az erősít! Hidd el!
Ugyan ez voltam mint te (csak lány kiadásban) és a 3. világfájdalom után rájöttem h egy pasi sem ér annyit h bőgjek, meg beforduljak....
Ha vmi bajom volt teljesen befordultam, de ezzel csak azt értem el h a barátnőim nem is foglalkoztak velem mert úgyis rossz kedvem volt mindíg. És tudod hogy megbántam?
Azok a pasik akikért bőgtem ma már a fasorba sincsenek...nemhogy elmentem volna a csajokkal bulizni meg minden ahelyett h elcsesztem a drága időmet olyanra, aki nem is érdemelte meg!
Ne kövesd el ezt a hibát mint én!
A másik. Nem hiszed, de én igenis bármilyen hapsit megkaphatok. És nem a szépségemmel, hanem azzal h van egészséges önbizalmam. Egyszer élek a fenébe, nehogy már bánkódással töltsem az időmet!
És ha megint azt mondod h be akarsz fordulni akkor nem beszélek veled tovább :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!