Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 évig együtt voltunk, de Facebookról letiltat? Ez most mire jó?
Figyelt kérdés
5 évig voltunk együtt, 3 éve szakítottunk azóta mindegyikünknek van másik párja. Régóta nem találkoztunk, de 2 hete ott vásárolt ahol én dolgozom. Megismert, köszönt is. Bejelöltem facebookon, erre letiltat. Azt hittem ismerjük egymást, de akkor ezek szerint tévedtem.(pl.a testvérével a mai napig ismerősöm) Ilyen gyerekes viselkedésnél többet vártam egy 37 éves férfitól. Ez szerintetek mire jó? Vagy a barátnője nem engedi? Láttam, hogy egy másik exe is ismerőse, szóval csak engem tilos ismerősei közé felvenni? 25/N2014. szept. 14. 21:31
1/5 TallandThin Boy válasza:
Szard már le, komolyan ennyit számít az a tetves faszbúk?
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem fontos igen. Mert nagyon sok emberrel (távol élő rokonokkal, osztálytársakkal) itt tudom tartani a kapcsolatot. Pl. exem édesanyjával és testvérével is szoktam itt beszélni, születésnapra, karácsonyra szoktunk írni egymásnak. Ebből amit csinált nekem az jött le, hogy az egész közös múltunkat tagadja le. Egyik exem se viselkedett így velem, nem beszélgetek velük, de nem is tesznek úgy mintha nem tudnák ki vagyok. Most volt névnapom közülük többen fel is köszöntöttek, minden hátsó szándék nélkül. Szerintem ez nem nagy dolog, csak egy kedves gesztus a másik ember felé. Aki pedig meg visszajelölni se képes, sőt letiltatja a másikat, az véleményem szerint egy rohadt nagy bunkó.
2014. szept. 14. 21:57
5/5 anonim válasza:
Nem akarja veled tartani a kapcsolatot. Ehhez joga van. Én sem veszek fel boldog-boldogtalant ismerősnek, akiket ismerek, csak azokat, akiket kedvelek és akikkel tartani akarom a kapcsolatot.
Tőled sem kevésbé gyerekes, hogy ilyeneken hisztizel. Tartsd tiszteletben az akaratát és fogadd el a döntését!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!