Hogyan lehetne "albumot" eltüntetni facebookról? Bővebben, képpel együtt majd lent.
Figyelt kérdés
Szóval nem rég álltam át timeline-ra (idővonal)... és máshogy is néz ki, meg kicsit nehézkés elmagyarázni, ezért csináltam egy képet hozzá: [link]
Ezt látja egy ISMERETLEN személy ha az adatlapomon rámegy a fényképekre. A borítókép az rendben van hogy látszik, de itt jön a kérdésem: azt az "üzenőfalra feltöltött fényképek" kategóriát hogyan lehetne eltüntetni?? Nem lehet idegenként rákattintani és megnézni, de én azt szeretném, ha egyáltalán nem látszana ISMERETLENEKNEK.
És mellőzzetek az olyan válaszokkal, hogy állítsam át a kép láthatóságát, mert azzal nincs gond... köszi!
2012. febr. 16. 12:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!