Mit mondanál, ha egy riporter a Facebookról faggatna?
Mondjuk én vagyok a riporter... A diáklapunkban egy "tanulmányt" kéne feldobni némi közvéleménykutatással, ha volnátok szívesek besegíteni.
Miért szereted vagy utálod a facebook-ot?... És ami még eszedbe jut róla. Kort és/vagy nemet írhatsz, de nem muszáj.
Köszönöm!
Nekem erre nincs időm. Viszlát!
Kb ennyit mondanék :)
Szerintem hasznos, ha az ember arra használja, amire való. Kb. ennyi. Ez egy eszköz, tehát nem mondanám, hogy különösebben szeretem vagy utálom. Csak egyszerűen itt a legegyszerűbb az ismerőseimmel üzeneteket váltani.
24/L
Nem használom, mert nincs rá szükségem. Nagyon jól megvagyok nélküle.
17F
Valószínűleg, ha beszédes kedvemben vagyok, elmondanék mindent róla, amit gondolok.
Jó alapvetően, sok lehetőség, opció elérhető, a szolgáltatás elég jól működik, vannak kisebb hibái.
A facebookot használó emberekkel viszont elég sok gond van, ami a Facebookos szokásaikat illeti, ezt részletezném valószínűleg, de igazából inkább egy tanulmányt kellene erről írni, mert hosszú lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!