Hogyan tudnék leszokni a Facebookról?
Szörnyű belegondolni, hogy órákig fentvagyok, és már akkor is egy nagyot dobban a szívem, ha látom, hogy a földgömbön megjelenik egy szám. Pedig belegondolva, valakinek csak épp tetszett az állapotom, ergo megnyomott egy gombot, semmi extra. De én nem akarok ilyen lenni. Utálom, hogy hazajövök, és az első dolgom, hogy meg van nyitva a facebook, sőt, néha akaratomon kívül plusz ablakként megnyitom, pedig teljesen mást csinálok. Régebben amíg nem volt facebook, nem tudtam mások állapotát, gondolatait, nem olvastam a sületlenséget, sokkal jobb volt. Nagyon rosszul használom a facebookot, és mivel egyébként is egy viszonylag nehéz korszakomon vagyok most, méginkább zavar ahogy látom, hogy mások népszerűbbek mint én, több ismerősük van. Ilyen idiótaságok zavarnak.
Mit tudok tenni? Nem akarok a facebooktól függni.
Sziasztok!
Amikor azt veszem észre, h túl sokat vagyok a fb-on, deaktiválom magam rajta egy időre. Ezt azért persze, mert nem akarok függő lenni. Minimum egy hétig megpróbálok nem belépni, ami néha sikerül is, és jó érzés. Ilyenkor elfoglalom magam valami mással. Persze nem könnyű, főleg az elején.
"Az elsőnek: neked sem sikerült, hiszen épp írsz, akkor miről beszélünk? :P"
Nem én vagyok a facebook függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!