Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, nagyon szeretem. Tegnap azonban nagy csalódás ért. Mit tegyek?
Hát attól függ, szerintem ne hamarkodd el a dötésedet, hiszen szeret.
Én azt mondom, ha az análszexet nem engedi akkor még küzdj érte, ha igen, akkor dobd
Az egyik legősibb női mesterséget űzi. Ha csak a megélhetésért, és egy szebb jövő eléréséért vállalta be, akkor én külön tudnám választani a munkát a magánélettől.
Ha igényes nő (felsőkategóriás prosti kategóriába tartozik), és csak igényes urakkal fekszik össze akkor én nem találnám undorítónak, bár egy kis keserű szájízt hagy maga mögött a dolog.
Külföldön dolgozik, szóval nem viszi haza a munkáját. Ebbe is érdemes kicsit belegondolni, mert ezzel azon kívül, hogy magát védi az esetleges rossz hírnévtől, egy kicsit téged is véd ugyan ettől.
Ha szeret téged, és veled képzeli el a jövőt, és te is viszont szeretted eddig a pontig, szerintem várj még a szakítással. Egy próbát megér, max ha nem tudsz megbarátkozni a gondolattal még mindig szakíthatsz vele.
Próbálj kicsit az ő szemével is látni. El sem tudom képzelni, mekkora bátorság kellett neki ahhoz, hogy egy ilyen titkot be tudjon vallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!