Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal majdnem 8 hónapja vagyunk együtt voltak apróbb vitáink, de szerdán facebookról is levette, hogy kapcsolatban a levelemre nem válaszol se az Sms-re hívtam nem vette fel a telefonját. Most akkor vége?
Te 16 évesen éretlen vagy még ez természetes.
De ő 21 évesen ugyanezen a szinten van mint te, na ez már nem jó. És úgy néz ennek lehet h talán annyi..
Fiatal vagy hozzá, és ne haragudj... de nagyon naiv vagy, ha azt gondoltad tényleg szeretett. Ez nem lehetett hű de nagy szerelem, ábrándulj ki belőle Te is és keress magadnak valakit a saját korosztályodból.
Amit akart, azt gondolom megkapta, ha mégsem, akkor meg nem akart tovább várni.
Ezért nem kell 21 évessel kezdeni 16 évesen.
Az a 21 éves, aki kikezd egy 16 évessel, az picit éretlen, és lúzer is, ezért gyerekes módon kezeli a helyzeteket: például így, mint most. Vagy ahogy írtad, általában.
Gyerek vagy még.
Igen, úgy néz ki, ő lezárta.
A facebook egyedülálló/kapcsolatban kiírások sztem totál nagy baromságok. Ennek ne keríts nagy figyelmet.
Én nem foglalkoztam sose ilyen apró marhaságokkal. Mikor volt nőm akkor is egyedülálló volt kiírva de már az sincs mert levettem az egészet. Kb ennyi erővel vonalkód is kerülhetne mindenkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!